ABNY
Image default
Dienstverlening

Je Bent Meer: coaching en training voor particulieren en professionals

Ieder persoon heeft alle mogelijkheden om unieke doelen te bereiken. Hoe meer je jezelf accepteert, des te meer heb je een ander te bieden. Loop je tegen bepaalde zaken aan of wil je specifieke vaardigheden verbeteren, dan ben je bij Je Bent Meer op de goede plek. Wij maken persoonlijke ontwikkeling eenvoudig en inspirerend.

Je Bent Meer kan je helpen het volgende te bereiken:

-Grenzen stellen en kiezen voor jezelf

-Effectiever communiceren met jezelf en anderen

-Jezelf accepteren en van jezelf houden

-Je leven vormgeven zoals jij wil

-Professionele vaardigheden ontwikkelen

-Minder stress ervaren

Persoonlijke en zakelijke training op maat bij Je Bent Meer

Stagneer je? Heb je last van faalangst, of weet je niet wat je wilt in het leven? Of wil je meer inzicht in je gedrag? Dan ben je bij Je Bent Meer aan het goede adres. Bij persoonlijke coaching kun je o.a. denken aan stress coaching of conflictbemiddeling. Daarnaast biedt Je Bent Meer diverse vormen van zakelijke coaching aan. Denk aan persoonlijk leiderschap, business coaching of teamcoaching. Deze vormen van coaching zijn erg geschikt voor iedereen die zich op zakelijk gebied wil ontwikkelen.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Er is bijvoorbeeld een workshop Kernkwaliteiten, waarin je je zelfkennis vergroot, leert wat je sterke punten zijn en wat je valkuilen zijn. Bovendien leer je in deze workshop hoe je de samenwerking en communicatie met anderen kunt verbeteren. Deze workshop is ook heel geschikt om als groep te volgen. Daarnaast is er de workshop Effectief Communiceren en de trainingen Body & Mind Language en Mindfulness.

Wij dagen je uit om de diepte in te gaan, waarbij jouw eigenheid centraal staat. Neem nu contact met ons op.

http://www.jebentmeer.nl/zakelijke-coaching/