ABNY
Image default
Groothandel

Boren Groothandel

Waltox Import Groothandel is dé expert op het gebied van inpulsaankopen. Zij weten veel van de psychologie van de mens en hoe de mensen winkelen en het liefst hun (impuls)aankopen doen. Daar wordt door wetenschappers ook veel onderzoek naar gedaan. En als winkelier kunt u daar uw voordeel mee doen. Zo is er een onderzoek verschenen waarbij de looprichting van de mensen in een winkel is onderzocht:

  1. De mensen die een winkel bezoeken lopen het liefst tegen de klok in. Een winkelpand met de ingang rechts van het midden (als je ervoor staat) is dus beter dan een winkelpand met de ingang links van het midden. 
  2. De meeste mensen hebben de gewoonte om eerst de buitenste paden in een winkel af te werken en vervolgens naar het midden te komen.
  3. De gedeelten van een winkel waar iemand niet vanzelf doorheen komt, kunnen aantrekkelijker worden gemaakt met artikelen die die men graag koopt of aanbiedingen uit een folder.
  4. Bij de kassa plaatst u artikelen die een klant niet echt nodig heeft, maar die wel aardig of leuk zijn om aan te schaffen. Bijvoorbeeld aanstekers, leesbrillen of boren: impulsartikelen. 

Artikelen die winstgevend zijn zet u op een goed zichtbare, bereikbare en veel bezochte plaats in uw winkel, bijvoorbeeld bij de kassa. Producten die u aan de wanden hebt geplaatst, worden over het algemeen eerder gekocht dan artikelen die u in het midden van uw winkel plaatst. Hang dus artikelen met de hoogste winstbijdrage op aan de wanden van de winkel.

Waltox Import Groothandel heeft bijvoorbeeld boren voor u in een ophangverpakking. Ook hun boren zijn natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. Alhoewel boren een impulsaankoop kunnen zijn, mogen uw klanten nooit het gevoel krijgen dat ze een miskoop hebben gedaan. Gebruik daarom liever kwaliteitsproducten. Voor boren geeft Waltox het advies om Bohrcrafts te gebruiken. Deze boren moeiteloos in RVS, gietijzer, staal, ijzer en andere metalen. Ook de boren zijn, net als al hun andere producten online te bestellen en uit voorraad leverbaar.

https://www.waltox.nl/dhz/boor/