ABNY
Image default
Cadeau

Playstation card online kopen

layStation games kopen zonder creditcard

 

Via het PlayStation Network, vaak simpelweg PSN genoemd, kun je met je Playstation 3, 4 of Vita allerlei extra mogelijkheden voor de verschillende consoles gebruiken. Een van deze mogelijkheden is het aanschaffen van games in de PlayStation Store. Dit is natuurlijk gemakkelijk aangezien je de games daar direct kan downloaden. Ook bieden ze in de store games van eerdere versies van de consoles aan, onder de categorie geëmuleerde games, zodat je je favoriete klassiekers ook op de nieuwe consoles opnieuw kunt ervaren.
Voor het betalen van producten en diensten op PSN heb je echter tegoed op je PSN-account nodig en dat is niet altijd even simpel.

Tegoed krijgen

Tegoed op een PSN-account zetten is het makkelijkst gedaan met behulp van een creditcard, maar niet iedereen kan of wil die gebruiken op het internet. Hoewel er ook prepaid creditcards bestaan, brengen deze wel extra kosten met zich mee, waardoor je vaak duurder uit bent. 
Gelukkig heeft Sony voor de mensen zonder creditcard een gift card op de markt gebracht. Je kunt deze gift cards kopen en het bedrag van kaart dan overzetten naar je PSN-account met behulp van de unieke PSN code die op de kaart staat.

Het gaat om de code 

Je kunt de PSN card kopen bij veel winkels en games stores, maar helaas moet je dan de deur uit. Ook zijn ze te bestellen bij verschillende online retailers waar je kan betalen met iDeal zodat je kosteloos gebruik maakt van de veilige en vertrouwde omgeving van de internetapplicaties van je eigen bank. Maar je moet dan wel wachten tot de kaart thuisbezorgd is.
Maar eigenlijk heb je de gift card zelf niet nodig, het gaat tenslotte om de unieke PSN code die erop staat. Gelukkig bestaan er ook online winkels die dit al snel door hadden en hun winkel zo hebben opgezet dat je na betaling de PSN code die je nodig hebt direct op je scherm verschijnt of via e-mail toegestuurd wordt. 
En natuurlijk kun je ook bij deze internetwinkels naast een reeks andere opties veilig en gemakkelijk met iDeal betalen, een creditcard is niet nodig. Je hoeft de deur niet uit, hebt geen wachttijd en kunt je code direct gebruiken zodat je tegoed hebt op je PSN-account.

https://www.igiftcards.nl/psn-card-kopen.php