ABNY
Image default
Electronica en Computers

Je oude iPhone 5s verkopen

iPhone 5s verkopen

De iPhone 5s werd in 2013 door Apple geïntroduceerd, tegelijk met de iPhone 5c. De iPhone 5s bracht enkele interne maar ook een paar opvallende externe veranderingen. De grootste externe veranderingen bestonden uit nieuwe kleuren. Goud en zilver waren twee compleet nieuwe kleuren die nog nooit eerder waren gebruikt voor de iPhone.

De interne veranderingen waren niet spectaculair te noemen. Een verandering in de camera en overige interne systemen. De iPhone 5s viel bij de meeste mensen dan ook een beetje tegen. Er werd meer verwacht van deze nieuwe iPhone.

Heb je een oude telefoon? Je iPhone 5s verkopen levert je gelijk geld op!

Een oude iPhone 5s verkopen

Heb je een oude iPhone 5s in je kast liggen? Wacht dan niet langer maar verkoop je oude telefoon! Oude telefoons zijn veel geld waard. Er zijn een aantal bedrijven die oude telefoons opknappen en doorverkopen. Deze bedrijven bieden jou een vergoeding voor je telefoon. Jij een paar honderd euro rijker, iemand anders blij met een iPhone 5s. Een win-win situatie.

Hoeveel is mijn oude iPhone waard?

Hoeveel je oude iPhone waard is, is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe oud is je telefoon? Wel model? Welke serie? Hoeveel GB opslag? Welke kleur? Hoe is de staat? etc. Over het algemeen levert een oude iPhone 5 ongeveer 200 euro op. Wacht dus niet langer en bereken de waarde van je oude telefoon op cashvoormobiel.

http://www.cashvoormobiel.eu/