Woning en Tuin

Vliegenvangers in verschillende soorten en maten

Abny

 

Vliegenvangers zijn te krijgen in diverse soorten en maten. Zo heeft iedere vliegenvanger zo zijn eigenschappen en voordelen. Niet iedere vliegenvanger is namelijk geschikt voor iedere gelegenheid. Zo zijn elektrische vliegenvangers bijvoorbeeld zeer geschikt voor grote ruimten zoals vee stallen, opslagplaatsen, garages enzovoort. Zoekt u vliegenvangers voor in de tuin. Kies dan altijd eentje waarbij aangegeven staat dat deze ook voor buiten gebruikt kan worden. Niet alle vliegenvangers zijn daar namelijk tegen bestemd. Een veel verkochte vliegenvanger voor buiten is de Mozzie Muggenvanger.

 

Functie van goede vliegenvangers

Een goede vliegenvanger zorgt ervoor dat vliegen aangetrokken alsook uitgeschakeld worden. Vliegenvangers worden in de meeste gevallen ingezet om vliegenplagen of overlast tegen te gaan of te verhelpen. Last hebben van een vliegenplaag in horecagelegenheden bijvoorbeeld is zowel vervelend voor de werknemers als de klanten. Daarbij komt natuurlijk ook nog dat deze kleine insecten best wel vies zijn en je ze gewoon niet binnen wilt hebben. Een goede vliegenvanger kan dan simpel en op een snelle manier uitkomst bieden.

Ongedierte bestrijding kan natuurlijk ook zonder vliegenlampen. Denk aan kleine valletjes voor insecten zoals Wespen, Boktorren, of sprays en dergelijke tegen Bedwantsen. Lok dozen voor Zilvervisjes en Ovenvisjes.

Bestel de Zilvervisjes bestrijding via 123ongedierteshop.nl

 

https://www.antivliegenshop.nl/vliegenvangers

Gerelateerde artikelen

Waarom een lichtplan in een woonkamer belangrijk is

Wat is de beste optie als je niet te veel geld uit wil geven aan de Makita accu 18v 3ah?

Hoe verkoop ik mijn huis sneller?