ABNY
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi kopen

Een Jacuzzi is onder de bevolking ook bekend onder een heel rijtje synoniemen. Denk aan een bubbelbad, spa bubbelbad, buitenspa of de Engelse benamingen whirlpool of hottub. De synoniemen kloppen niet met het daadwerkelijke wellness product. Een Jacuzzi is namelijk heel anders dan een hottub en een bubbelbad kan ook een matje met bubbels in een badkuip zijn. Echter hebben alle producten (of benamingen) wel met elkaar gemeen dat het bij alles gaat om pure ontspanning en welzijn. Warm water in combinatie met bubbels en vaak ook nog eens massage jets. Een unieke combinatie die garant staat voor een relaxend, rustgevend en luxe gevoel!

Naast lekker relaxen is een spa bubbelbad ook zeer goed voor uw gezondheid. Een sessie in een spa bad zorgt voor ontspannen spieren, gewrichten en een verbeterde bloedsomloop. Voor mensen die te kampen hebben met rugproblemen, reuma of andere vormen van pijn in spieren en gewrichten, kan dit wellnessproduct vele voordelen bieden. Zelfs bij een uurtje bubbelen ondervindt men al een heilzame werking.

Wist u dat warm water al duizenden jaren gebruikt om spierpijn te laten verdwijnen. Zo baden de oude Romeinen al in warm water baden voor ontspanning en om pijnlijke spieren te verhelpen. Jacuzzi’s zijn een populaire keuze voor mensen om te ontspannen.

Deze apparaten warmen je spieren op en drukken op vrijwel dezelfde manier zachtjes als een professionele massage therapeut op uw pijnlijke spieren, alleen is het nu water wat door jets in het bad gespoten wordt in plaats van vingers van de masseur. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, waaronder jacuzzi’s met speciale verlichting, muziek en veel verschillende soorten jets. Grote en kleine modellen spas zijn beschikbaar om uw persoonlijke voorkeuren te behagen en steeds meer zijn de vele mogelijkheden in Spas geen extra`s meer maar gewoon standaard optie`s geworden.

Een badsessie van twintig minuten of meer is al voldoende om de optimale ontspanning en positieve stimulatie in de spieren te krijgen. Bij veel Jacuzzi modellen is het zelfs mogelijk de verschillende jets te laten concentreren op bepaalde lichaamsdelen. Hierbij kunt u denken aan het gebied in de nek, schouders, onderrug, kuiten, knieën, voeten enzovoorts. Water heeft tal van therapeutische eigenschappen en kan helpen meer flexibeliliteit en een betere bewegingsnorm te verkrijgen. De meeste Jacuzzi’s beschikken daarnaast ook over lichttherapie en hydrotherapie mogelijkheden. Dit allemaal komt zeer ten goede van uw algehele welzijn. Een Jacuzzi kopen biedt u dus vele voordelen voor uw gezondheid, nu en op langere termijn.

https://www.sunspabenelux.nl/