ABNY
Image default
Woning en Tuin

Lampenkappen op maat

Lampenkappen op maat

Lampenkappen online bestellen

Lampentoppers maakt de lampenkappen op maat en met de hand in ons kappenatelier. Dit houd niet in dat onze lampenkappen daarom duur moeten zijn. Integendeel doordat wij alles in eigen beheer hebben en dus geen dure tussenhandel hebben kunnen wij onze maat-kappen voor een zeer scherpe prijs maken en leveren.

Ons kappenatelier

Doordat wij vanuit ons eigen kappenatelier uitleveren kunnen wij lampenkappen per stuk leveren maar ookl grote aantalen zijn bij ons geen probleem. Dankzij deze manier van werken zijn er heel veel  mogelijkheden wat betreft  de vorm, de stof en de afmeting van uw stoffenlampenkap.

We kunnen vrijwel aan alle wensen van de klant voldoen; bijna elke maat en stof is mogelijk. Ziet u in de modellen niet de juiste maat die u zoekt, neem dan gewoon contact met ons op.

Lampenkap ontwerpen

 

Mocht u een stof gevonden hebben voor uw lampenkap maar  twijfelt u of deze stof er in het echt ook zo uit ziet, bestel dan een gratis staaltje u kunt deze gewoon via ons contactformulier aanvragen. Wij sturen deze dan gratis naar u op en dan kunt u thuis op uw gemak beoordelen of de kleur inderdaad goed is en bij de rest van het interieur past. Wilt u een prijs weten of kunt u uw lampenkap nog niet vinden neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. 

Brandvertagende lampenkappen

Voor bedrijven en projecten krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook brandvertragende stoffen leveren. uiteraard leveren wij ook brandvertragende lampenkappen. Zeker voor projecten en bedrijven wordt dit steeds vaker toegepast omdat dit vaak als eis wordt gesteld door de verzekeringsmaatschappij maar ook voor particulieren kan dit een veilig gevoel geven. We hebben ongeveer 20 stoffen in ons assortiment die brandvertragend zijn en voldoen aan alle Europese normen. Deze stoffen zijn dan ook uitvoerig getest en hebben een brandveiligheids keurmerk.

U kunt een email sturen naar info@lampentoppers.nl of ons telefoonisch bereiken via +31 20 6901564. 

https://www.lampentoppers.nl/lampenkappen/lampenkappen-op-maat/