ABNY
Image default
Gezondheid

Hoe maak ik mijn hoofdhuid lichter?

 

Tips om effectief je hoofdhuid te bleken

 

Je hoofdhuid bleken is iets wat mannen over het algemeen gaan doen als ze kaler en/of ouder worden. De pigmentvlekken of andere donkere plekken op de hoofdhuid vallen dan extra veel op. Ze zullen ook sneller ontstaan omdat er geen haar meer zit om de huid tegen de sterke zon te beschermen.

 

 

Je kunt je hoofdhuid effectief bleken door er heel eenvoudig bleek crème op te smeren. Binnen een aantal weken heb je al een goed resultaat. Een beetje bijsmeren om alles licht te houden en je hebt een goede gebleekte hoofdhuid. Om dit alles überhaupt te voorkomen, kun je natuurlijk ook een hoed of een pet dragen, vooral als het erg zinnig is buiten.

 

Het smeren van zonnebrandcrème is ook een goede tip om je hoofdhuid lichter te houden. Zo kunnen de donkere plekken niet zo eenvoudig op komen zetten. Kortom, de huid op je hoofd hoed beschermen is de beste methode om je huid bleek te houden.

 

Wij zijn ook via social media te vinden:

 

Facebook.com/Skinlight.nl

 

http://www.huidbleken.net/