ABNY
Gezondheid

Help mijn libido wordt steeds lager

Ik ben nu toch al zo’n 13 jaar getrouwd en ik moet helaas bekennen dat ons liefdesleven behoorlijk is ingeslapen. Dat schijnt normaal te zijn vanwege het hebben van kinderen, allebei een drukke baan en dergelijke. Maar als ik mijzelf vergelijk met vrienden van dezelfde leeftijd is het toch wel treurig gesteld. Ik denk ook dat het komt omdat ik nu een veel lager libido heb dan vroeger. Toen had ik toch zeker een paar keer per week de behoefte om de liefde te bedrijve, en dat is nu wel veel minder. Zelfs als de kinderen een weekend bij oma zijn en ik en mijn man alleen thuis zijn. Vaak komt het idee om te gaan vrijen niet eens bij mij op.

De laatste paar maanden is het altijd mijn vrouw die met het initiatief heeft genomen om te gaan vrijen. En soms heb ik dan gewoon geen zin. Iets wat dan toch tot frictie leidt in ons huwelijk. Ik heb al wat op internet gezocht of ik wat kon vinden om mijn libido te verhogen. Maar nog niets gevonden wat bij mij past. Heeft iemand tips voor mij?

http://erectiestoornisoplossen.nl/

Gerelateerde artikelen

Een orthodontiebehandeling als volwassene, hoe werkt dat?

Meditatie en de wonderen van spiritualiteit

Lippen