ABNY
Image default
Zakelijk

leren omgaan met agressie door middel van agressietraining

Agressietraining bezoeken? Kom bij ons langs voor de verschillende agressietrainingen en vormen. We hebben een aantal verschillende agressietrainingen die allemaal afgestemd zijn op je eigen kennen en kunnen. Ten eerste zal je door onze training herkennen met welke soort agressie je te maken hebt en waar je het vaakst last van hebt. Het komt namelijk vaak voor dat iemand van één soort agressie meer last heeft dan een andere soort. Vervolgens leer je in onze training of onze cursus hoe je het beste om kunt gaan met deze soort agressie. Je leert praten en communiceren en je leert om te gaan met je zelfvertrouwen tijdens een agressiesituatie. Het is namelijk vaak zo dat een probleem met agressie voort komt uit een probleem met je eigen zelfvertrouwen. Vandaar dat je dit eerst op de rit moet hebben, voordat je überhaupt toe komt aan het oplossen van de agressie. Vervolgens zijn het de emoties, die je onder controle leert te houden. Van daaruit heb je al de helft van het probleem opgelost en kun je verder werken aan de andere aspecten van een agressietraining. Uiteindelijk is het zo dat je leert om je eigen persoonlijkheid de baas te zijn, in de vorm van controle.

 

http://www.actinmove.nl/agressietraining/