ABNY
Image default
Eten en drinken

Horeca Magazine; Laagste prijzen drank bij Goedkoopdrank.nl

Horeca Magazine; Laagste prijzen drank bij Goedkoopdrank.nl

In een meting tussen Sligro, Drankdirect, Heineken Groothandel, Grolsch agent Boonekamp, Drank Gigant en Thuisstore.com en Goedkoopdrank.nl is laatst vernoemde als goedkoopste drankenleverancier van Nederland gekozen.

Horeca Magazine heeft vooral gekeken naar de bezorgende drankenhandels, en daar blijkt dat de verschillen in prijs enorm groot zijn. Zo rekent Heineken Horeca aan zijn klanten ruim 126 euro voor een fust van zijn eigen merk, Terwijl je via de goedkoopdrank.nl site deze al koopt voor slechts 102 euro!

Ook Grolsch bier fusten koste bij agent Bonekamp ruim 125 euro en zijn er allerlei ingewikkelde bonus constructies bedacht om het goedkoper te laten lijken, terwijl op de transparante prijzen beleid site van goedkoopdrank dezelfde vaten Grolsch voor 103 euro te koop staan en Coca cola voor 7,95. Want ook de frisdranken en gedistilleerde dranken namen wij onder de loep en ook daar is goedkoopdrank ruim de goedkoopste. Daar staat bv Bacardi voor 13,25 Inbev rekend 15,50 dat is al meer dan 2 euro op één fles. Zeker als je bestelling op de site van goedkoopdrank plaatst van boven de 500 euro dan rekenen zij ook geen bezorgkosten meer en dan ben je helemaal goedkoper uit.

Prijzen Oorlog in dranken wereld is begonnen.

Door de aanhoudende crisis en de nog steeds maar dalende omzetten in de Horeca, is er een heuse prijzen oorlog ontstaan die lijkt gewonnen te worden door de online drankenhandels. De grote brouwerijen groothandels waar onder Heineken, Bavaria, Grolsch en Ab-inbev verliezen zeer veel klanten aan de internet drank giganten en zijn druk aan het reorganiseren geslagen. Zo heeft bv Heineken van den negentien distributie centra anno 2008 in Nederland al meer dan de helft dicht gedaan. Ruim 700 medewerkers kwamen daarmee op straat te staan en nog verliezen ze als het gaat
om prijs en service.

Ook op service gebied kwam drankenhandel goedkoopdrank er het beste uit. Heineken Horeca is niet alleen de duurste maar komt ook met de service het slechtste uit. Volgens vele ontevreden klanten van Heineken wordt er niet of nauwelijks gereageerd op een klacht, de vertegenwoordigers hebben
tegenwoordig z’n groot gebied dat ze pas na maanden een afspraak kunnen maken.

“Goedkoop is hier geen duurkoop, wij zijn de enige web drankenhandel die een eigen wagenpark heeft en daardoor bezorgen wij zelf en dat vinden de klanten fijn. Daarbij kan je donze klantenservice ook gewoon bellen terwijl je bij bijvoorbeeld drankdirect niet eens een telefoonnummer kan vinden.”
aldus de medewerkers van MMA distributie bv.

http://www.goedkoopdrank.nl