ABNY
Image default
Zakelijk

Verschil tussen Lemet Ecoway en Lemet Greenline Elektrische boiler

Lemet Ecoway en Lemet Greenline en elektrische boiler

De LEMET Ecoway elektrische boiler en LEMET Greenline  elektrische boiler komen beste wel veel overeen. Beide boilers worden binnen Europa gemaakt en hebben een snelle opwarmtijd. Ze zijn eveneens in diverse volumes te verkrijgen. Maar er is toch één duidelijk verschil de Ecoway en de Greenline elektrische boiler.

Verschil ECOway en Greenline Ektrische boiler.

Het belangrijkste verschil tussen de Ecoway en de Greenline is de ECO functie. De ECO functie is alleen terug te vinden op de Ecoway. De ECO functie is computergestuurd en maakt het mogelijk om continu de beste tijd te bepalen voor wel of niet opwarmen van het water. Door de aanwezigheid van deze ECO functie op de Ecoway, is het daarom mogelijk een aanzienlijke energiebesparing te behalen.

Tevens kunnen er met de ECO functie drie tijdblokken worden geprogrammeerd. Tijdens deze tijdblokken kan men aangeven of de boiler wel of niet het water moet verwarmen. Dit kan tevens leiden tot een kostenbesparing. De reden hiervan is dat er ingespeeld kan worden op het dag- en nachttarief dat veel energiemaatschappijen hanteren.

Over het algemeen is energie tussen 23.00 en 07.00 goedkoper dan de andere tijdstippen. Wat ook wel het daltarief genoemd wordt. Door gebruik van de ECO functie is het mogelijk ’s avonds en ’s nachts het water op te warmen en overdag het water te gebruiken. Op die manier kun je aanzienlijke kosten besparen. 
Tot slot,  de Ecoway is voorzien van een digitaal display, wat de Greenline niet heeft. Deze display is zeer eenvoudig en handig in gebruik. Vooral voor het instellen van de ECO functie. De display zorgt eveneens voor het strakke uiterlijk van de Ecoway. De Greenline oogt wat meer ouderwets.

ECOway en LEMET Greenline

Beide elektrische boilers zijn kwalitatief zeer goed, ondanks het verschil. Allebei de boilers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De levensduur van de boiler is dan zeker lang te noemen.

Bij de aankoop ontvangt u altijd twee jaar garantie. Beide elektrische boilers zijn uiteraard bij elektrischeboiler.nl verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

http://www.elektrischeboiler.nl