Puur en gezond eten

Stop met het vervuilen van je lichaam door allerlei onnodige toevoegingen aan etenswaren! In het nieuwe kookboek Eet Puur helpt schrijfster Madelon mensen aan een gezonde levensstijl en daarmee een gezond lichaam. Het 356 pagina’s tellende kookboek Eet Puur staat vol gezonde en inspirerende recepten. Het boek hanteert geen strikte regels, maar legt de basis in puur en dus gezond eten, eten wat direct van het land komt of uit het water, zonder ongezonde en overbodige toevoegingen.

Het boek geeft een duidelijke uitleg over de ingrediënten inclusief een origineel uitscheurbaar boodschappenlijstje. Het is één grote inspiratiebron, van praktische recepten voor een ontbijt, lunch of diner tot aan verantwoorde tussendoortjes.

In de basisaanpak wordt in 10 simpele stappen aangegeven hoe je lekker en gezond in je vel gaat zitten, zonder een complex dieet maar wel met het genot van een heerlijk glas rode wijn en een stuk pure chocolade!

http://www.eet-puur.nl