ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

King komt met Candy Crush Soda

King heeft afgelopen jaar een nieuwe versie van het populaire smartphone spelletje Candy Crush Saga uitgebracht, namelijk Candy Crush Soda Saga. Volgens King is dit nieuwe spelletje een variant op Candy Crush Saga en geen direct vervolg. Net als het origineel, is ook Candy Crush Soda Saga te spelen via Android, iOS of Facebook. King maakte eerder dit jaar bekend dat Candy Crush Saga over het hoogtepunt heen is wat betreft het aantal spelers. Vandaar dat King nu met een nieuwe versie van Candy Crush komt.

De 2 spelvarianten zijn elk afzonderlijk te spelen maar lijken in de basis erg veel op elkaar. De basis was immers een groot succes bij het origineel en is dus bij Candy Crush Soda Saga hetzelfde gebleven. Het grote verschil met Candy Crush Saga zijn de nieuwe powerups en de nieuwe mogelijkheden voor het combineren van verschillende snoepjes. Daarnaast kun je naast het combineren van snoepjes ook frisdrankflessen met elkaar combineren. De bedoeling van de frisdrankflessen is dat je het algehele frisdrank niveau van een level stijgt. Wanneer het frisdrank niveau stijgt zal dit een positieve uitwerking hebben op de overgebleven snoepjes zodra er een juiste combinatie is gemaakt. 

Candy Crush Soda downloaden

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Candy Crush Soda downloaden? Ga dan naar de website Candycrushsoda.nl voor meer informatie of download Candy Crush Soda Saga eenvoudig op je telefoon of tablet/ipad via GooglePlay of Itunes.

http://candycrushsoda.nl/