ABNY
Image default
Huishoudelijk

Decoratieve Toiletzittingen

Zand en zee in de Badkamer

Ik ben dol of het strand en de zee en heb mijn hele huis toch een beetje ingericht naar pijn passie. Vind vooral schelpen en koraal erg mooi en verzamel ze al sinds ik klein ben. Ik heb in mijn badkamer helemaal meerdere van mijn mooiste koraalstukken en schelpen staan omdat dit toch de kamer is waar ik mijn bad neem en tot rust kom. Ik heb het thema van het strand de zee echt in alle aspecten van mijn badkamer verwerkt. behalve to WC natuurlijk. Tot voor kort tenminste. Wat ik vond op wc brillen kopen.nl echt een enige bril met een schelpen motief, die echt helemaal precies bij mijn badkamer paste. Het is maar een klein detail natuurlijk. Maar echt leuk dat dit soort dingen nu te koop zijn. Ik was dat saaie wit zo zat. Nu is het gewoon leuk om de wc schoon te maken. Het oog wilt toch ook wat.

Koop nu voordelig Decoratieve WC-Brillen en haal de zon, zee en stand in huis!

http://www.ekwaterpolo2012.nl/welke-wc-bril-past-het-beste-bij-jou/