ABNY
Image default
Media

Bizarre taferelen in een Jacuzzi

Een Amerikaanse weerman kreeg de schrik van zijn leven toen hij wakker werd in een Jacuzzi. Nu is dat op zich al bizar, maar het verhaal wordt nog vreemder, want naast hem lag zijn naakte dode vriend Dexter Williams met een hondenriem om zijn nek. Deze vreemde situatie had zelfs de weerman niet kunnen voorspellen.

Het leek een scene uit het misdaad programma. Volgens de politie gebeurde dit voorval in de nacht van maandag op dinsdag. De weerman van het programma KARK 4 News zocht samen met twee vrienden zijn toevlucht in drank. ”We begonnen te snuiven, ik weet eigenlijk niet eens wat voor spul het was.” Na een flinke snuiver besloot Cummings samen met een van zijn vrienden in de Jacuzzi te ontspannen. Zijn andere vriend was op de bank in slaap gevallen. De volgende dag vond John Barbour, de vriend die op de bank was blijven hangen de weerman en zijn vriend in het bubbelbad. De weerman mankeerde zelf niets maar met zijn vriend was het niet zo best gesteld. Hij bleek namelijk inmiddels al overleden te zijn.

Volgens het politierapport was het gezicht van Dexter Williams niet alleen blauw en paars uitgeslagen, maar had hij ook een zilveren hondenketting om zijn hals. Een onderzoeksteam van agenten gaat de doodsoorzaak verder onderzoeken. Op een Amerikaanse nieuwswebsite staat een artikel dat de weerman voorlopig geen weerberichten zal aankondigen. Hij zit nog midden in het rouwproces om zijn overleden vriend. Tevens zal de weerman nog verder verhoord worden door het onderzoeksteam. Deze bizarre nacht heeft tal van merkwaardige momenten opgeleverd, met de dood van zijn vriend als meest vreemde gebeurtenis.

http://www.sunspabenelux.nl