ABNY
Image default
Marketing

De personal touch bij Content marketing

Social media, smart phones, tablets, de wereld is veranderd in een plaats waaraan alles voorbij raast. Het regelmatig plaatsen van content op sites zoals twitter en Facebook doet het dan ook heel erg goed. Het grappige hieraan is dat de korte content er voor zorgt dat mensen langer naar de aangeboden informatie kijkt en regelmatig doorklikken naar de achterliggende website.

 

Tips voor succesvolle content marketing campagnes

Content marketing is enkel effectief als je deze op de juiste wijze toepast. Daarom geven wij jou een aantal bruikbare tips.

Content op vele locaties

Op het moment dat een website het voor elkaar krijgt om een tweede keer bezocht te worden dan is de kans maar liefst 70% dat de bezoeker ook een product of dienst gaat afnemen. Het is dus belangrijk om op verschillende plaatsen je naam voorbij te laten komen, maar blijf uiteraard subtiel.

Treed op als expert

Waar het vooral om draait bij artikel marketing is het delen van kennis, daarnaast is het publiceren van artikelen een effectieve manier om meer zichtbaarheid te creeeren op het web.

Personal touch

Artikelen met een personal touch zijn altijd een goed idee. Laat de CEO maar eens een werkdag beschrijven of de stagiaire een videofilmpje maken van hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. Deel de vrolijkheid en gezelligheid die het bedrijf zo uniek maken en wees oprecht.

Plaatsen van artikelen

ZipZoo is een online marketing tool die je een hoop werk uit handen neem zodat je op je gemak en zeer efficiënt artikelen kunt plaatsen op 400 kwaliteit websites.

Regelmatig wordt ons platform uitgebreid met nieuwe artikel websites zodat het aanbod blijft groeien en je steeds een nieuw aanbod krijgt