ABNY
Image default
Media

Bezoeker Thermen veroordeeld

Een bezoeker van Thermen Bussloo moet zijn uitstapje mogelijk bekopen met 120 uur werkstraf en een maand cel voorwaardelijk. De vijftigjarige man in het bubbelbad zou een andere gast hebben aangerand.

De officier van justitie legde deze eis vrijdag op tafel bij de rechtbank Gelderland in Zutphen. Het incident dateert van vorig jaar januari. J. de W. uit Den Bosch kwam in het bubbelbad naast een 23-jarige vrouw te zitten. Zij meende dat hij haar onder water betastte, maar was niet zeker van haar zaak. Tot de buurman met haar tepel begon te spelen. Zij riep: ,,Hij zit aan me.”

De Bosschenaar zei ter zitting dat het om een zaak van ‘helemaal niks’ ging. ,,Het kan zijn dat ik haar heb aangeraakt, maar dat was per ongeluk. Ik had last van mijn rug en strekte mijn armen een beetje. Het was druk in de Jacuzzi.” De rechtbank doet op 20 februari uitspraak in deze zaak.

Dit nieuwsbericht is uiteraard zeer vervelend. Het komt uiteraard ook gelukkig niet elke dag voor. Wilt u toch liever ontspannen aan huis, dan is een Jacuzzi in uw eigen tuin de oplossing! Bij tal van aanbieders in Nederland kunt u terecht voor een goedkope Jacuzzi. Zo bent u altijd verzekerd van discretie en dagelijkse ontspanning voor lichaam en geest.

http://www.sunspabenelux.nl