ABNY
Image default
Gezondheid

Alles over de Groene Smoothie

Mensen willen graag  gezond leven, alleen willen ze hier niet teveel moeite voor hoeven doen. Mensen willen er goed uit zien en zich gezond voelen. Alleen denken veel mensen dat dit alleen te bereiken valt door strenge diëten of andere grote aanpassingen aan hun leven. Maar is dit eigenlijk wel de juiste gedachtegang?

Gezond zijn op een simpele manier

Gezond leven hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Door elke dag een groene smoothie te drinken leef je al een stuk gezonder. Daarnaast worden door sommige onderzoeken de groene smoothies gezien als oplossing voor meerdere dingen. Zo kan je er door afvalllen, je voelt je fitter, de huid word mooier, het vermindert de kans op ziektes, je seksleven krijgt een boost, je slaapt beter en ga zo maar door. Of dit nou allemaal echt waar is weet ik ook niet. Het is wel zeker dat de groene smoothie zorgt voor dat je gezond bezig bent. Het is natuurlijk algemeen bekend dat je elke dag minstens 2 ons groente en 2 stuks fruit moet nemen. Dat is het gezondst. Fruit en groente zitten vol met mineralen, vitaminen en vezels. Dit zijn voor ons lichaam hele belangrijke stoffen.

Hoe maak je zo’n groene smoothie?

Een groene smoothie is helemaal niet moeilijk te maken. Het enige wat je nodig hebt is vers fruit en heel belangrijk zijn verse groene bladgroenten. Je kiest een bladgroente uit als die maar vers is. Deze gooi je gesneden in de blender. Doe hierbij een fruitsoort die je lekker vind. De smaak van het fruit is veel sterker dan die van de groente. Dit zorgt ervoor dat je vooral het fruit proeft. Dit is natuurlijk naast gezond ook lekker. Mix het in de blender tot één geheel en je groene smoothie is klaar. Herhaal dit elke dag voor een gezond en lekker leven!

Surf voor meer info naar http://www.gezondheidzine.nl/

http://www.gezondheidzine.nl