ABNY
Huishoudelijk

Lemet Ecoway en Lemet Greenline

De Lemet Greenline en Lemet Ecoway elektrische boiler

LEMET ECOway Elektrische Boiler en Greenline Elektrische boiler komen in veel opzichten wel overeen. Allebei worden vervaardigd binnen Europa en hebben een zeer snelle opwarmtijd. Eveneens zijn beide modellen in diverse volumes te verkrijgen. Maar er is één duidelijk verschil tussen de beide modellen Elektrische boilers.

Verschil ECOway en Greenline Elektrische boiler.

Het belangrijkste verschil tussen de ECOway en de Greenline is de ECO functie. De ECO functie heeft alleen de ECOway boiler. De computergestuurde ECO functie maakt het mogelijk om continu de beste tijd te bepalen voor het wel of niet opwarmen van het water. Door de aanwezigheid hiervan op de Ecoway is het mogelijk om een enorme energiebesparing te behalen. 

Tevens is er met de ECO functie drie dagdelen worden geprogrammeerd. Tijdens deze momenten kan aangegeven worden of de boiler wel of niet het water moet worden opgewarmd. Dit kan eveneens leiden tot een kostenbesparing. De reden hiervan is dat er ingespeeld kan worden op het dag- en nachttarief dat veel energiemaatschappijen hanteren. 

Tijdens het daltarief is energie tussen 23.00 en 07.00 uur goedkoper dan in het dagtarief. Door de ECO functie is het mogelijk ’s avonds en ’s nachts het water op te warmen, overdag is het dan mogelijk het warme water te gebruiken. Op deze manier kun je aanzienlijke kosten besparen. 

De Ecoway heeft een digitaal display, wat de Greenline niet heeft. Dit display is handig en zeer makkelijk te bedienen. Met name voor het instellen van de ECO functie. 

LEMET ECOway en Greenline 

Beide elektrische boilers zijn ondanks het verschil van zeer goede kwalitateit. Beide elektrische boilers zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. De levensduur van de apparaten is dan ook lang. Bij aankoop ontvangt de consument altijd twee jaar garantie. Beide elektrische boilers zijn uiteraard bij elektrischeboiler.eu verkrijgbaar tegen lage prijs.

http://www.elektrischeboiler.eu