ABNY
Image default
Toerisme

Partbus huren

Partybus huren?

Wilt u een gezellig avondje weg met een groep vrienden, familie of collega’s? Dan is het leuk om een partybus te huren. Omdat de prijzen van partybus bedrijven nogal uit een kunnen lopen hebben wij van huur-een-limousine.nl een platform gemaakt waar u terecht kunt voor het vinden van limousine, touringcar en partybus bedrijven. U vult eenvoudig uw rit gegevens in en benaderd zo in een keer tien tallen bedrijven. De bedrijven die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen een offerte uitbrengen welke per mail door u wordt ontvangen.

Omdat u zo in een keer meerdere mails ontvangt kunt u makkelijk de prijzen van bedrijven met elkaar vergelijken en makkelijk een keuze maken van het bedrijf wat bij uw wensen past.

Als u een keuze heeft gemaakt meld u dit aan huur-een-limousine.nl en maakt u kans om het totale bedrag terug te willen. Maandelijks wordt er een nieuwe winner bekend gemaakt. Super gaaf dus!

Hier onder een aantal reviews van mensen die u voor gingen met een partybus huren. 

Voor het feestje van de zaak zouden we met alle collega’s naar utrecht gaan om te lunchen en smiddags te paintballen. Erg leuk idee van de baas! 

Maar hoe moesten we hier heen? 

Op internet zochten we op groepsvervoer, touringcar en nog een aantal zoektermen. Maar konden niks leuks vinden want we wilde iets speciaals omdat we maar eens in de zoveel tijd wat met zn alle gaan doen. Op een kwam er iemand met het idee om op partybus te huren, hij zei dat zijn zoon vaak met een feestbus naar festivals ging en dat deden we. We zochten op de zoekterm “partybus huren” en kwamen vrij snel de website huur-een-limousine.nl tegen en daar konden we heel makkelijk meerdere offertes van bedrijven ontvangen en met elkaar vergelijken.

Super handig!

We ontvingen 3 offertres van bedrijven die bij ons in de buurt waren. De prijzen liep erg uiteen en het was dus mooi dat we meerdere offertes hadden 😀 zo konden we makkelijk de goedkoopste bus huren.

Partybus? Wat een succes!

De partybus was echt een groot feest! Er was gekoelde drank in de bus uiteenlopend van water, bier wijn tot lekkere mix drankjes zo dat er voor ieder wat wils was en du muziel was ook geweldig, er zat een lekkere bas in de bus en we konden lekker mee zingen met de karaoke set. Toen we moesten stoppen bij een benzine pomp om te plassen werd de rookmachine aan gezet was er een heel gaaf effect met de disco verlichting die in de bus aanwezig was.

Al met al wil ik het iedereen aanbevelen om een partybus te huren als je met een grote groep mensen weg gaat!

Huur-een-limousine.nl bedankt voor jullie platform.

Het team van HJK las en constructie bedrijf te Den Haag

Wat zijn de kenmerken van een Partybus?

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus) 

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl 

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen.

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen.

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit:

 

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

 

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

http://huur-een-limousine.nl/partybus-huren/