ABNY
Image default
Toerisme

Partybus huren

Huur-een-limousine.nl Partybus huren

Reviews van onze klanten.

Voor de 50e verjaardag van mijn vader waren wij opzoek naar een origineel feest. Zelf rijdt hij al jaren op de bus en tijdens onze zoektocht op het internet kwamen wij afbeeldingen tegen van een partybus. Direct ontstond bij ons het idee om pa te verrassen door al zijn vrienden en familieleden te verzamelen en daarna naar het huis van onze ouders te rijden. Het gezicht van mijn vader zal ik nooit meer vergeten, hij was zo verrast en bij binnenkomst raakte hij zelfs een beetje emotioneel omdat al zijn vrienden en familie ook aanwezig waren. Wij hebben gezellig een uur rond gereden onder het genot van een drankje en daarna zijn we gaan verder feesten in een zaaltje. Door dat wij meerdere offertes ontvingen via huur-een-limousine.nl konden wij zelf de keuze maken uit de offertes en kijken welke het beste bij onze wensen paste. Het is echt een voordeel om via huur-een-limousine.nl te kijken om zo de beste keuze te maken. We zullen dit zeker bij onze andere vrienden en familieleden aanbevelen. 

30-06-2014 Fam. Jaspers. 

Mijn vrienden stelden voor om met zijn allen naar de Toppers te gaan en gezamenlijk een bus te huren voor het vervoer. Daar ik het altijd leuk vind om dit te regelen, ben ik gaan google-en en kwam ik al snel de website huur-een-limousine.nl tegen. De site sprak mij erg aan en gaf direct een goede weergave van de sfeer in een partybus voor vervoer naar het concert. Na gelezen te hebben hoe het werkte werd ik helemaal enthousiast, want in tijden van bezuiniging is het prettig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen en daarna deze offertes te kunnen vergelijken op prijs, mogelijkheden en sfeer. Ik vulde het formulier in en de volgende dag had ik al meerdere offertes in mijn mailbox staan. Na een keuze gemaakt te hebben ook direct de rit bevestigd en wij keken uit naar het concert en het vervoer ernaartoe.

Het was werkelijk geweldig om met zijn allen in een partybus naar de Toppers te gaan en direct zat de sfeer er al goed in. De buschauffeur had speciaal voor deze avond alvast een heerlijke nederlandstalige meezing playlist gemaakt. Bedankt team van huur-een-limousine.nl voor deze goede service!

Wat zijn de kenmerken van een Partybus? 

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

 

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus)

 

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen.

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen.

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit:

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

http://huur-een-limousine.nl/partybus-huren/