Het sleutelwoord bij vrouwen versieren? Ontspannen!

Ben je al even alleen en ben je op zoek naar iemand om de tijd te doden? Om je dagen mee te vullen? Dan moet je dringend komaf maken met je oude versiergewoontes, zodat je weldra zij aan zij kan lopen met een prachtvrouw om mee te pronken bij familie en vrienden! Bij Dating Docters zit je alvast goed voor spannende dates en wie weet voor nog veel meer!

 

 

Vrouwen versieren doe je met Dating Doctors

Heb je al in jaren geen date meer gehad of slaag je er maar niet in om een vrouw aan de haak te slagen wanneer je uitgaat of wanneer je ze aanspreekt? Krijg je ze maar niet geboeid? Dan moet je je misschien eens afvragen of je het niet eens over een volledig andere boeg moet gooien. Misschien moet je je datingtactiek helemaal aanpassen vooraleer je vrouwen kan versieren. 

Wat velen bijvoorbeeld foutief denken, is dat de keywords bij vrouwen versieren zaken als humor en zelfvertrouwen zijn. Velen denken dat een lekker etentje en wat gelach voldoende zijn om te slagen in hun opzet. Maar… ga je hier te veel op letten, dan loopt het alles behalve zoals gehoopt. Dan voelt de date stijf aan, een beetje opgezet zelfs. Neen, weet je wat het belangrijkste is bij het versieren van vrouwen? Pure ontspanning.

Wanneer je merkt dat het daten niet zo goed lukt, dan ga je al snel grijpen naar wat hulpmiddelen. Naar naslagwerk, zoals tijdschriften, waarin staat hoe je vrouwen moet verleiden, hoe je ze moet zoenen, hoe je hun aandacht moet prikkelen en hoe met welke openingszinnen je ze meteen inpalmt voor een leuke avond uit. Maar helpen ze je ook maar iets verder? Neen, integendeel. Kortom: televisieprogramma’s, boeken, magazines en ga zo maar verder: ze verkopen je kant-en-klare onzin.

Wat kan je dan wel nog helpen? Hoe moet je dan nog aan een vrouw geraken? Aan eentje die volledig matcht bij jouw persoonlijkheid en karakter? Wel, er rest nog één oplossing: schakel Dating Docters in en je zal zien, je zal binnenkort nog nooit zo gelukkig en vol zelfvertrouwen zijn geweest!

 

 

Vrouwen versieren doe je met Dating Docters!

Dating Docters helpt je van begin tot einde. Hoe reageer je als een vrouw op je afstapt? Wat zijn je eerste woorden als je een vrouw aantrekkelijk vindt? Wil je je niet alleen inbeelden dat je ‘s nachts een mooie, leuke vrouw naast je hebt liggen, maar wil je ook daadwerkelijk eentje kunnen vasthouden? Wij stomen je klaar en transformeren je in een volleerde vrouwenversierder. 

Vrouwen versieren is immers geen talent, maar een vaardigheid. Vrouwen versieren kan je leren door te oefenen, door handige tips & tricks. Wil je ook dus ook onze professionele hulp? Schrijf je dan vandaag nog in voor een seminarie of cursus! Hoe? Via het telefoonnummer 0648382676 of via het e-mailadres info@datingdocters.nl. Alvast tot binnenkort!

 

http://www.datingdoctors.nl/product/workshop-vrouwen-versieren/