ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Uiterlijk

Ieder mens wil er graag goed uitzien en daarom besteden we allemaal geld aan kleding, kappers en ga zo maar door. Toch geven vrouwen altijd meer geld uit aan kleding, althans dat is de algemene opvatting. Uit onderzoek onder ruim duizend Nederlanders blijkt dit toch echt even anders te zitten. Mannen blijken namelijk meer geld uit te geven aan kleding dan vrouwen. Een erg opvallende statistiek natuurlijk want klagen mannen nooit op hun partners dat ze teveel geld uitgeven aan kleding?

Vrouwen blijken weliswaar meer kleding dan mannen te kopen alleen winkelen ze gemiddeld gezien wel in een flink goedkoper segment dan dat mannen doen. Daarnaast blijkt het dat er tegenwoordig ook nauwelijks meer verschil valt waar te nemen in het uitgavenpatroon voor uiterlijke verzorging tussen vrouwen en mannen. Mannen kunnen dus voortaan niet meer zeuren op hun partners als er weer is flink in ingekocht van de gezamenlijke rekening. Voor sommige stellen hoeft dit helemaal niet op te gaan want uit ditzelfde onderzoek is ook gebleken dat bijna een derde van de mensen met een relatie niet op de hoogte is van de financiële situatie van de partner.

Dat mannen dus ook steeds ijdeler worden mag eigenlijk geen verassing meer genoemd worden. Er is zelfs een nieuw woord ontstaan voor de steeds ijdelere (heteroseksuele) man: de metroman. Een goed voorbeeld hiervan is Ronald de Boer. Deze bekende oud voetballer heeft er geen moeite mee om wat aan zijn uiterlijk te sleutelen. Zo heeft hij haartransplantaties laten doen en ook neemt hij regelmatig een botox behandeling Rotterdam. Hij is ook heel open hierover en vindt het totaal geen schande om toe te geven dat hij inderdaad regelmatig langs botox Rotterdam gaat. Zijn broer Frank de Boer is in dit opzicht echt het tegenovergesteld van zijn broer. Hij moet niets van deze poespas weten en is dus meer het traditionele type man.

http://injectableklinieken.nl/nl/