ABNY
Image default
Electronica en Computers

De Nokia Lumia 930 kopen

U bent op zoek naar een nieuwe telefoon, maar weet niet welke u moet kiezen? Dat is begrijpelijk! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten telefoons op de markt. Maar u hebt verhalen gehoord over de Nokia Lumia 930. Maar waarom zou u de Nokia Lumia 930 eigenlijk kopen?

De Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is een telefoon die wordt geproduceerd door Microsoft. De Nokia Lumia 930 is één van de laatste modellen die te kopen is onder de naam Nokia. De Nokia Lumia blijft wel bestaan alleen niet onder de naam Nokia. Dus wilt u nog een nieuw model kopen onder de naam Nokia dan kunt u het beste de Nokia Lumia 930 kopen. De buitenkant van de Nokia Lumia 930 is erg aantrekkelijk. Dit komt omdat de telefoon naast de standaard kleuren wit en zwart ook nog in andere kleuren te koop is. Dit zijn felle kleuren zoals groen en oranje. Naast een aantrekkelijke en strakke buitenkant heeft de Nokia Lumia 930 een sterke behuizing. Het frame wat je niet los kunt maken bestaat namelijk uit massief aluminium.

Hoe groot is de Nokia Lumia 930?

De Nokia Lumia 930 is geen extreem grote telefoon. De telefoon is 137 mm hoog en 71 mm breed. Daarnaast is de Nokia Lumia 930 nog geen centimeter dik. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe mobiel makkelijk in uw broekzak past. De telefoon weegt 167 gram. De Nokia Lumia 930 ligt dus niet zwaar in de hand en weegt niet veel wanneer hij in u broekzak zit.

Is de Nokia Lumia 930 milieuvriendelijk?

Mobiele telefoons zijn vaak niet goed voor het milieu, maar de Nokia Lumia 930 is wel milieuvriendelijk. De materialen die zijn gebruikt voor het maken van de telefoon zijn gerecycled of zijn nog recyclebaar. Daarnaast heeft de telefoon een energie zuinige stand waardoor hij minder energie gebruikt. 

Check de Nokia Lumia Club voor meet informatie over de Nokia Lumia 930.

http://www.delumiaclub.nl/