Perfect de Engelse taal leren met een taalcursus Engels

Wil je perfect Engels leren in Amstelveen of op jouw werklocatie? Dan is The English Center the place to be. Bij dit instituut leer je Engels spreken, lezen en schrijven. Dit kan op elk niveau.

Het is een enorm voordeel als jij dankzij een taalcursus Engels deze taal perfect spreekt. Op je werk of tijdens zakentrips en meetings bijvoorbeeld, maar ook op vakantie in het buitenland.

The English Center biedt o.a. Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz. 

The English Center is er voor een cursus Engels op elk niveau

Bij een taalcursus Engels in Amsterdam bepaal je zelf wat je leert. Wil je beter Engels leren spreken, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een belangrijk gesprek in het Engels? Voor elk doel is er een geschikte cursus om goed en snel Engels te leren. 

Ben je op zoek naar een cursus waarbij je snel Engels kan leren? Dan is een spoedcursus Engels bij The English Center wat je zoekt. Je gaat direct aan de slag en bereikt snel de eerste resultaten.

Meld je direct via de website aan voor een taalcursus Engels en voel je zekerder. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele taalcursussen . En handig om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Verrijk jezelf en volg een taalcursus Engels. Hiervan heb je de rest van je leven plezier, zowel zakelijk als privé.  

http://englishcenter.nl