ABNY
Image default
Sport

T-shirt bedrukken

T-shirt bedrukken

Wij bedrukken de door u uitgekozen kleding in eigen huis. Het door u aangegeven logo kan op verschillende manieren worden gedrukt. De technieken van het drukken wordt samen met u gekozen afhankelijk van de vorm, aantallen en afmeting. Wij geven hier graag persoonlijk en duidelijk advies in, om tot het beste resultaat te komen in ieder budget. Wij werken met de technieken zeefdruk, Sanflex en Sanflex work, Borduren en Digitale druk.

Zeefdruk

Zeefdruk wordt gebruikt als grafisch doeleinde op bijvoorbeeld textiel, affiches en kunstdrukken. Ook wordt het toegepast voor productie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen.

De zeefdruktechniek is doordruk. Er wordt een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk gespannen, hierna wordt meestal het zeefdrukraam voorzien van een lichtgevoelige laag. De op het positief aanwezige donkere vlak wordt bij het ontwikkelen weggewassen zodat er doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan waar de inkt doorheen gedrukt wordt. De aangebrachte inkt op het raam kan worden uitgesmeerd met een rakel, waardoor de vorm van het sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt gedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren.

Bij zeefdruk betaal je eenmalig film/screenkosten en bij herhalingsorders alleen screenkosten, beide altijd gekoppeld aan de drukkosten. Bij zeefdruk geldt hoe groter de aantallen hoe lager de prijs.

Sanflex en Sanflex work

Het logo of de uiting wordt direct door middel van verhitting in het textiel geperst. Overigens zonder opstartkosten. Mooie kwaliteit, kleurrecht en een lange levensduur. Wij leveren in één kleur tot full color, maar u kunt ook voor neon, glitter, fashion en reflectie materiaal terecht.

Sanflex of Sanflex work is perfect geschikt voor kleine sjablonen en herhaling orders. Wij kunnen zelfs de logo’s op voorraad voor u houden.

Borduren

Borduren is ook een manier om bijvoorbeeld t-shirts te voorzien van een logo of slogan. Het geeft kleding een luxe uitstraling, is duurzaam en is soms nog beter geschikt dan drukken. Voor een eigen logo of tekst moet éénmalig een borduurkaart worden aangemaakt.

Digitale druk

Digitaal drukken is de nieuwste manier van textieldruk. Wij werken met de Kornit en de OKI, met deze techniek is het mogelijk om op een voordelige manier meer kleuren prints en foto’s van hoge kwaliteit te realiseren, ook met kleine details. Digitaal bedrukken is perfect geschikt voor lagere aantallen en mogelijk op kleding waar katoen het grootste bestandsdeel van is.

Aanleveren van de logo’s

Bestand formaat: EPS of Ai bestand met vectorlijnen, lettertypes altijd omzetten naar contouren, vermeldt altijd de eventueel te gebruiken PMS kleuren.

Werkwijze van een drukkerij voor het bedrukken van t-shirts

  1. Binnen 1 werkdag wordt er een offerte per mail verstuurd
  2. Na akkoord offerte volgt er een digitale proefdruk ter controle (alleen bewerkte artikelen)
  3. Betaling en levertijd volgt conform onze offerte afspraak
  4. Levering geschiedt door DPD of kan worden opgehaald

 

 

http://www.shirtsenzo.nl/t-shirts/