ABNY
Zakelijk

CTOUCH schermen in de klas

In de klas is er niks handiger dan een scherm waar u alles op kunt doen. Van schrijven tot het tonen van een film. Want zo hoeft u niet moeilijk te doen als u een wat anders wilt laten zien, maar wisselt u juist naadloos tussen verschillende soorten content. Het CTOUCH display stelt u in staat om dit te doen, want op dit scherm kunt u alles laten zien wat u wilt. En met de innovatieve Optical Sensing technologie is het mogelijk om het scherm in allerlei omstandigheden te gebruiken, of met uw handen, of met de bijgeleverde pen. Ook is het mogelijk om het scherm te bedienen met meerdere personen, zodat u in de klas met verschillende leerlingen tegelijk kunt werken.

CTOUCH techniek

De CTOUCH schermen gebruiken de beste technieken, om een fantastisch Full HD beeld te leveren. Het scherm is makkelijk aan te sluiten op de computer, met één USB kabel. U hoeft zich geen zorgen te maken over software updates of licenties, want het scherm is gewoon plug-and-play. Het scherm heeft geen projector, dus u hoeft ook niet projectorlampen te vervangen en onderhoudsbeurten uit te voeren. Dat maakt het scherm makkelijk te gebruiken, zelfs 24 uur per dag, want de kwaliteit neemt niet af. Ook is het mogelijk om het scherm te verplaatsen met een optioneel statief. Zo hoeft u geen schade te maken aan uw plafond of muur, maar kunt u het scherm overal gebruiken waar u dat wilt.

Het CTOUCH scherm gebruiken

In het gebruik is het scherm erg makkelijk, of u nou les geeft aan de bovenbouw, basisonderwijs of voortgezet onderwijs. De les wordt veel interactiever, want u wisselt snel tussen verschillende soorten content en gebruikt die gemakkelijk in de les. En omdat u zoveel kunt met het scherm kunt u snel content toevoegen aan de les, die u zo opzoekt op internet en op het scherm laat zien.

http://www.leferinkdocumentworks.nl/ctouch/

Gerelateerde artikelen

Een internet box aanschaffen

Energie besparen verwarming

Statische stickers, ideaal om reclameuitingen snel te wisselen