Het heerlijke tapbiertje uit het Heineken fust

Het heerlijke tapbiertje uit het Heineken fust

Je zult het ongetwijfeld een aantal keer meegemaakt hebben. Na een zware werkdag neem je een welverdiende slok uit je groene Heineken flesje, en het bier smaakt niet zoals je het verwacht. Het bier heeft namelijk de hele dag in het daglicht gestaan en hiervan krijgt het bier een zogenaamde “hennep” smaak.

Dat zijn de momenten dat je toe bent aan een heerlijk tapbiertje uit het Heineken fust.

Het fust heeft namelijk geen last van licht of temperatuur om het bier de juiste kwaliteit te laten behouden.

Overal ter wereld worden Heineken fusten geïmporteerd om klanten en toeristen te voorzien van het Nederlandse bier. Het is tenslotte het grootste biermerk van de wereld.

Fusten van 20, 30 en 50 liter worden dagelijks geleverd aan alle mogelijke horeca instellingen. Deze instellingen beperken zich vaak niet tot maar één biersoort, maar het Heineken fust is onmisbaar. Ook is Heineken één van de weinige biermerken die het voor elkaar gekregen heeft om in vele verschillende streken en gebieden de markt te winnen. Of je nou in Groningen of Maastricht bent, overal is een Heineken biertje verkrijgbaar.

In de Nederlandse zomermaanden telt Heineken de financiële top maanden. Terrassen zijn tot de nok toe gevuld met gasten die wel toe zijn een een koud biertje en een bittergarnituur.

De omzet van horeca instellingen, leveranciers en de bierbrouwerij zelf stijgt aanzienlijk door de verkoop van de vele Heineken fusten. Al vanaf 1873 wordt het bier hier in Nederland gebrouwen, maar tegenwoordig kent het bedrijf al 40 brouwerijen verdeeld over 39 landen wereldwijd.

In Nederlands is de brouwerij in Zoeterwoude het grootst en er wordt dan ook verreweg het meeste het meeste bier gebrouwen in vergelijking met andere brouwerijen in Nederland.

Vanuit hier zal alle transport gedaan worden door middel van vrachtwagens, boten en vliegtuigen om ervoor te zorgen dat de hele wereld voorzien blijft van het Heineken bier.

De fusten van Heineken zijn tevens de meestgebruikte fusten op Nederlandse festivals. Vooral in het westelijke deel van Nederland zie je vaak Heineken bier op de tap omdat het natuurlijk een echt Amsterdams biertje is.

De afgelopen maand is Heineken vaak in het nieuws geweest omdat het bedrijf de Aziatische markt steeds beter weet te betreden. Om- en afzetten stijgen aanzienlijk en Heineken heeft het bijna voor elkaar dat het het meerderheidsbelang van de United Breweries weet te bemachtigen.

Met deze aankoop doelt Heineken op het bevorderen van de verkoop in India, en zo de omzetten tot een nog hoger niveau te brengen.

https://www.horecagoedkoop.nl/bier/merken/heineken