Gezondheid

Hoe verhoog ik mijn libido vrouw

Abny

Als vrouw zijnde je libido verhogen

Wanneer je als vrouw zijnde opzoek gaat naar informatie over je libido, dan word je al vrij snel overladen met artikelen die gericht zijn op mannen. Dat is op zich niet erg, echter zijn de tips die aan mannen worden gegeven vaak niet heel behulpzaam voor vrouwen. De redenen voor een verlaagd libido bij vrouwen en hoe deze weer omhoog te brengen, verschilt nou eenmaal met dat van de man. Hier lees je hoe je als vrouw je libido kunt verhogen.

Libido verhogen vrouw op een natuurlijke manier

Wanneer je graag je libido wilt verhogen op een natuurlijke manier. Dan is het belangrijk dat je enkele veranderingen toepast in je levensstijl.

  1. Vermijd stress: stress is vaak de grootste boosdoener van een verlaagd libido. Wanneer je veel stress hebt dan meet je jezelf vaak ook slechte gewoontes aan zoals ongezond eten, weinig slapen enzovoort
  2. Slaap genoeg: wanneer je te weinig slaapt, dan maakt je lichaam automatisch stress hormonen aan. Deze hormonen zijn niet echt libido bevorderlijk en hierdoor kweek je al gauw een testosteron te kort.
  3. Beweeg voldoende: beweging is zowel goed voor je lijn, als dat het ook je libido bevordert. Tijdens het sporten komen er namelijk hormonale stofjes vrij waardoor je libido omhoog schiet.

 

Verhoog je libido met supplementen

Als aanvulling op bovenstaande tips, kun je er ook voor kiezen om libido verhogende supplementen te gaan nemen. Deze supplementen kun je zien als aanvullingskuur die ervoor zorgt dat je libido na een bepaalde periode weer op peil is. Veel vrouwen zijn tevreden over ht product Libido Femme.

https://www.libidoplaza.nl

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een gehandicaptenvoertuig leasen

Goede burn-out coaches ook in de grote steden?

Het nut én de gevolgen van cortisol in je lichaam