ABNY
Dienstverlening

Massage opleiding

Afgelopen maand heb ik een massage opleiding gevolgd bij positivetouch.nl. Ik ben afgestudeerd aan mijn MBO niveau 4 opleiding en wil nu even een tussenjaar nemen. Daarom had ik besloten om een opleiding te gaan volgen tot een masseur. Op die manier kan ik bij mijn moeder haar bedrijf aan de slag en kan ik geld verdienen voor mij volgende opleiding aan de HBO. Het is een dure opleiding voor fysio therapie en moet ik hard voor werken op het te kunnen betalen. Maar nu even over mijn opleiding toto masseur. Ik heb een uitgebreide opleiding gevolgd om mijn kennis te verdiepen over massage technieken en om massage te kunnen geven aan mensen. Super tof. In mijn blog hier leg ik uit wat voor opleiding ik heb gevolgd en wat het inhoudt.

Opleiding integrale massage

Ik heb mijn opleiding integrale massage gevolgd bij Positive Touch. Positive Touch is een school voor holistische massage en bewustwording in Arnhem. De school is opgericht in 2005. Binnen deze school zijn er verschillende massage cursussen, opleidingen en trainingen. Daarnaast geven zij ook individuele massage sessies in hun eigen massage praktijk. Het is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in hun leven. Om daarna weer andere mensen te helpen om in contact met zich zelf te komen, te kunnen voelen en luisteren naar signalen vanuit hun lichaam.

Massage opleiding

De massage opleiding die ik heb gevolgd is heel uitgebreid. Binnen 16 dagen kom je verschillende technieken te leren kennen voor het masseren van mensen. Zo heb ik geleerd hoe ik moet werken met de methodiek van integrale massage en heb ik me kunnen ontwikkelen als masseur.

Ik ben heel blij dat ik deze massage opleiding heb gevolgd en mezelf heb kunnen ontwikkelen tijdens de lessen.

Check positivetouch.nl voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen

Geschiedenis van de radio

Goedkoop natuursteen vloer laten impregneren

Verhuizen via verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen