ABNY
Gezondheid

Tips om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Iedere man heeft het wel eens meegemaakt; de hele avond had je toegewerkt met je partner naar dat moment waarop jullie het konden doen. Jullie trokken samen een heerlijk wijntje open, de kaarsen staan nog op de tafel na te smeulen en na een hectische dag hebben jullie nu echt alle tijd voor elkaar. Vrijen is iets waar jullie allebei enorm van kunnen genieten, en het is helemaal jullie moment van intimiteit. En dan gebeurt het. Na het voorspel beginnen jullie aan ‘de daad’. Dat moment wordt echter bruut onderbroken vanuit jouw kant door een vroegtijdige ejaculatie. Dat mooie moment wat jullie samen hadden eindigt abrupt en teleurgesteld draaien jullie je allebei om in bed. Jij bent nu vastberaden; je ejaculatie uitstellen, daar heb je alles voor over.

Je bent niet de enige

Het is heel goed om te weten wanneer dit bij jou voorkomt dat je niet de enige man bent die dit gebeurt. Je hebt helaas meer lotgenoten dan je zo zou denken, en er zijn meer dan genoeg tips om een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. We zullen er een paar met je doornemen. De eerste tip heeft alles te maken met het feit dat je niet de enige bent. Op het gebied van een vroegtijdig zaadlozing overheerst namelijk de schaamte. Mannen praten hier niet snel over, en ze denken dan ook dat ze ermee moeten leren dealen. Wanneer jij echter enorm onzeker bent over jezelf en je prestaties in bed is het goed om hier met je partner over te praten. Met een wijntje en kaarsjes. Samen komen jullie tot een oplossing waardoor jullie beiden weer kunnen genieten.

Een lichamelijke oorzaak

Een andere reden kan zijn dat jij een overgevoelige eikel hebt. In dat geval kom je te snel klaar tijdens de daad, en die overgevoelige eikel kan je remmen. Je zou een rubbertje kunnen gebruiken. Hierdoor wordt je jonge heer minder gevoelig waardoor jij je ejaculatie kan uitstellen. Een andere oplossing is een gel opsmeren die een orgasme uitstelt. Melite Delay Gel verdooft als het ware je eikel een beetje waardoor jouw eikel minder gevoelig wordt. Zo blijft vrijen een genot voor jou en je partner.

https://www.delay-gel.nl/

Gerelateerde artikelen

Buikspieren Trainen voor een strak lichaam

Het lichaam ontgiftigen en detoxen

Urineverlies is dagelijkse kost