Bioresonantie, een alternatieve geneeskunde

Bioresonantie therapeut, de oplossing voor iedereen!

U heeft het vast wel eens in de krant gezien of in een tv-spotje gezien; het schijnt dat iedereen beter zal worden van bioresonantie therapie met behulp van een bioresonantie therapeut. Maar wat houdt dat nou precies in en wat kan een bioresonantie therapeut nu precies voor u doen waardoor u zich een stuk beter gaat voelen? Dit is namelijk een nieuwe therapie die de bioresonantie therapeut uitvoert, het is een therapie die opzoek gaat naar de oorzaak van uw klachten. Of u nu graag wilt afvallen, wilt stoppen met roken, last heeft van acute en chronische allergieën, een bacteriële belasting heeft, gewrichtsklachten heeft, acne of eczeem, het kan allemaal opgelost worden door middel van bioresonantietherapie! Daarnaast zijn er nog veel meer klachten wat verholpen kan worden, bijvoorbeeld maag- en darmklachten, parasitaire belasting, pijnklachten, problemen met de weerstand, reumatische klachten, schimmelbelasting, stress, vermoeidheidsklachten, virale belasting en zware metaalbelasting. Tijdens de behandeling focust de bioresonantie therapeut op de oorzaak van de klacht, u kunt namelijk secundair de klachten verhelpen maar wanneer het niet primair zal worden aangepakt dan zal de klacht nooit gaan verdwijnen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw organen zijn verzwakt of dat er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen. Daarnaast is het ook mogelijk dat er gifstoffen zijn in uw lichaam waar uw lichaam negatief op reageert. Dit zal worden getest met de BICOM, dit is een apparaat waarmee kan worden getest maar ook te therapie kan er mee worden gegeven. Eerst zal er een test plaatsvinden, deze test is pijnloos en hiermee wordt de klacht onderzocht. Er wordt hierbij onder andere getest op voeding, supplementen en medicijnen zodat er kan worden bekeken of deze een positieve invloed op u hebben. Vervolgens zal er een behandelplan voor u worden gemaakt. Het behandelplan is persoonsafhankelijk, dit hangt namelijk af van uw oorzaak. Misschien is het sneller te verhelpen of heeft het iets langer zijn tijd nodig, de behandeling wordt erop afgestemd. Check hiervoor ook het nieuws.

Waar kunt u dit laten doen?                                                                        

Wanneer u graag deze therapie wilt doen dan moet u opzoek gaan naar een bedrijf die dit aanbiedt. Zo’n bedrijf kunt u vaak erg eenvoudig online vinden en u kunt ook meteen een afspraak maken.

 

http://www.voetbalschoenenwinkel.com/