Het is tijd voor schakelaarmateriaal van deze tijd

Tijden veranderen en dat geldt alsmede voor de decoratie van het verblijf. Het benutting van stroom is aangaande de vorige honderd jaar totaal veranderd. Vanwege de vernieuwende functionaliteit zijn ongetwijfeld de behoeftes veranderd. Jij wilt je instrumentarium gaarne kunnen benutten op de plekken die jij Geschikt vindt plus jij houdt van elegant licht binnen jouw woning.

Met klassieke woningen, zoals de altijd populairdere jaren ’30 huisvesten, kan het noodzakelijk zijn om bijkomende elektrische voorzieningen aan te zetten. Maar navenant bij veel modernere woningen kan de aanbieding van elektriciteit niet op jouw smachten aansluiten. Aleer het aanpassen van de lichtsterkte en de stopcontacten is bouwmateriaal beschikbaar dat geen speciale inbouw behoeft. Dit opbouw schakelmateriaal voorkomt dat je ruimte open moet maken in de muur, zuiver en alleen wegens de schakelknop te onderbrengen. Dat maakt het een eenvoudiger oplossing voor het aanbrengen van knoppen op de gewenste locatie.

Opbouw schakelmateriaal is beschikbaar in diverse soorten schakelingen. Dientengevolge kun je onder andere kiezen voor een 1-polige knop, die passend is voor droge plaats, ofwel een 2-polige knop, geschikter voor natte ruimten.

Inzetbaar voor verschillende verdiepingen is de wisselschakelaar. Hiermee kan de verlichting namelijk worden gebruikt vanaf een paar plekken. Deze schakelaar is ook beschikbaar met meer dan een paar bedieningspunten en wordt vervolgens een kruisschakelaar genoemd. Wilt gij 2 lichtpunten vanaf een plaats gebruiken dan kan dit ook. Deze schakelaar heet een serieschakelaar en bestaat uit een tweetal halve schakelaars.

Voor enkele vertrekken kan het tactvol zijn de verlichting na een vast gestelde tijd uit te laten gaan. Hiervoor heb je een trappenhuisautomaat nodig. Wil je een lichtknop die jou herhaaldelijk opnieuw in kunt drukken zonder dat hij van toestand veranderd? Een impuls relais is hiervoor het antwoord.