Kantoormeubelen van TwinForm voor goede werkplekken

Goede werkplekken zijn essentieel voor uw organisatie. Een werkplek moet ergonomisch ingericht zijn en werknemers stimuleren hard te werken. Een goede werkplek bevat de juiste kantoormeubelen die het mogelijk maken samen te werken of juist in stilte aan de slag te gaan. Deze kunt u aanschaffen bij Brokx, dé expert op het gebied van projectinrichting. Zij leveren diverse werkplekken, variërend van directie werkplekken tot flex werplekken. Ook verkopen zij ergonomische werkplekken. Dankzij jarenlange ervaring en veel kennis, kan Brokx voor u efficiënte werkplekken op maat inrichten. Natuurlijk houden zij hierbij ook rekening met de stijl die u graag wilt in uw kantoor.

Kantoormeubelen van toonaangevende merken

Het assortiment werkplekken dat bij Brokx te koop is, bevat veel toonaangevende merken. Zo verkopen wij kantoormeubelen van TwinForm, Vitra en Kinnarps. TwinForm staat bekend om de innovatieve kantoormeubelen die door veel bedrijven worden gebruikt om prettige en flexibele werkplekken te creëren. Vandaar dat Brokx er ook voor heeft gekozen een groot aantal meubelen uit het assortiment van dit toonaangevende merk te verkopen.

Werkplekken afgestemd op uw behoeften

U zit een groot deel van uw tijd op uw werk. Vaak zit u urenlang op dezelfde stoel achter hetzelfde bureau. Het is dan belangrijk dat uw kantoormeubelen voldoen aan al uw behoeften. Zo kunt u kiezen voor ergonomisch ingerichte werkplekken. Zo bent u er zeker van dat u geen last zult krijgen van bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Daarnaast is het belangrijk dat uw werkplek een rustige en prettige ruimte vormt waarin u geconcentreerd kunt werken. Hiermee is rekening gehouden bij het ontwerp van de werkplekken van TwinForm. De kantoormeubelen van TwinForm kunnen worden ingedeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u van het merk onder andere losse bureaus, stoelen, panelen, boxen en volledige werkplekken kopen.

TwinForm bureaus

Geen werkplek is compleet zonder bureau. Van alle kantoormeubelen is dit toch wel een van de belangrijkste. De keuze is enorm op het gebied van bureaus. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor een eenvoudig bureau, zoals het enkelvoudige en schakelbare TwinForm +4 Basic bureau. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een bureau dat er iets luxer uitziet, zoals het TwinForm Alu bureau. U kunt hier zelf kiezen welke type bladmateriaal, onderstel en kleurstelling u wenst. Duowerkplekken zijn bij dit type bureau ook mogelijk. Ook mooi is het TwinForm Ex Works bureau met open jukken aan weerszijde van de tafels en zwevende bureaubladen. Als u kiest voor dit bureau zijn enkelvoudige, meervoudige en geschakelde werkplekken mogelijk.

TwinForm bureaustoelen

De bureaustoel is misschien wel het belangrijkste meubelstuk onder de kantoormeubelen. Als deze niet van goede kwaliteit is, kunt u last krijgen van allerlei nek- en rugklachten. Bij Brokx kunt u TwinForm ergonomische bureaustoelen kopen, zodat u er zeker van bent dat u de gehele werkdag in de juiste houding zit.

TwinForm Flexpanelen

Als u op kantoor werkplekken heeft voor meerdere werknemers, is het belangrijk er goed op te letten dat zij allen voldoende rust, privacy en stilte hebben om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Als werknemers naast elkaar en/of tegenover elkaar zitten, kunnen TwinForm Flexpanelen worden geplaatst, zodat zij zich goed kunnen afsluiten als dat nodig is. Er zijn verschillende soorten TwinForm Flexpanelen. Zo kunt u kiezen voor panelen waarbij werknemers die tegenover elkaar zitten elkaar nog kunnen aankijken of panelen waarbij juist geen visueel contact mogelijk is met de overbuur. Er kunnen ook panelen worden geplaatst tussen naast elkaar zittende werknemers. Dit is met name handig op werkplekken waarbij het moeilijk is anders te concentreren, bijvoorbeeld een callcenter. De panelen zijn optioneel hoog akoestisch uit te voeren door beide zijden van de plaat van isolatie wol te voorzien. Dit werkt zowel dempend als isolerend. De TwinForm Flexpanelen zijn toch wel een van de mooiste onderdelen van de kantoormeubelen van TwinForm.

TwinForm Flexboxen

Iedere werknemer heeft een tas bij, bijvoorbeeld een laptoptas of aktetas. Deze moet natuurlijk netjes kunnen worden opgeborgen. Daarvoor biedt TwinForm de TwinForm Flexbox. Deze flexbox heeft een groot centraal kabelopslagvlak waarop de duo kabelgoot aangesloten kan worden. Daarnaast blijft er ruimte over voor een tas of andere spullen. Ze hangen ongeveer 20 cm vrij van de vloer, zodat lichtcirculatie gewaarborgd kan worden. Bovendien is het hierdoor vele malen gemakkelijker om de vloer schoon te maken. Ook wordt het zicht onder het bureau beperkt wat voor privacy zorgt. Deze flexbox kan worden gecombineerd met andere kantoormeubelen van TwinForm, zoals diverse bureaus en duo-werkplekken.

TwinForm Incradible One Werkplek

Uniek onder de kantoormeubelen van TwinForm is de Incradible One werkplek. Deze bestaat uit een kolomvoet die 1 of 2 bureaubladen kan dragen. Handig is dat deze kolomvoet kan worden geïntegreerd in een verhoogde computer- of systeemvloer, waardoor deze volledig toegankelijk is voor data- en elektrische bekabeling. Tussen de twee tegenovergestelde bureaubladen is een perforeerde scheidingswand bevestigd, welke zorgt voor zowel een visuele als akoestische scheiding. De Incradible One werkplek is ideaal als u niet wilt investeren in meerdere bureaus en is bovendien gemaakt van duurzame materialen. Een perfecte keuze dus als u op zoek bent naar kantoormeubelen.

Advies op maat

Zoals u kunt zien zijn er bij Brokx tal van opties als u kantoormeubelen wilt kopen. De medewerkers van Brokx geven u graag advies op maat om u te helpen bij de aankoop van geschikte kantoormeubelen. Daarvoor kunt u langskomen in de showroom in Oosterhout. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. U kunt dan het gehele assortiment van Brokx bekijken en de deskundige werknemers om gedegen advies vragen. Hopelijk helpt dit u om de ideale werkplekken te creëren op uw kantoor.