Katten- of hondenoppas aan huis, handig voor de vakantie!

Ieder mens wil er af en toe een paar dagen tussenuit, ook de eigenaren van huisdieren. Maar dat kan best lastig zijn. Vaak kan het huisdier niet mee op vakantie en wil je het diertje natuurlijk niet aan zijn lot overlaten. Dus zoek je een betrouwbare oppas voor de hond of de kat. Het liefst natuurlijk iemand die met dieren begaan is en goed voor jouw trouwe viervoeter of poes zal zorgen. Maar waar vind je een dergelijk iemand? Niet iedereen heeft er zin in om de zorg voor andermans dieren op zich te nemen. Gelukkig is er katten-en-hondenoppas.nl, hier vind je alleen maar dierenliefhebber die het leuk vinden om voor huisdieren te zorgen.

Wil je een particuliere oppas of een pension?

Als je bijvoorbeeld een kattenoppas in Amsterdam zoekt, dan biedt de overzichtelijke website de mogelijkheid om een betrouwbare oppas te vinden bij jou in de buurt. Met de zoekfunctie selecteer je eerst het huisdier waar het om gaat. Is het voor de hond, de kat of voor beide? Dan kies je de verzorgingsmethode, geef je jouw woonplaats aan en tot slot de verzorgingsperiode. Door deze informatie in te voeren, krijg je een duidelijk overzicht van alle oppasmogelijkheden in de buurt. Dit kan een particuliere oppas zijn, maar ook een gezellig pension. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Extra afspraken met vakantieoppas

Wil je graag een particuliere oppasser? En één die veel ervaring heeft met het oppassen op jouw soort huisdier? Wil je misschien ook graag dat de oppasser die de kat verzorgt ook gelijk even de post op tafel neerlegt? Dit zijn afspraken die je kunt maken met de dierverzorger met wie je tot overeenstemming kunt komen.

http://katten-en-hondenoppas.nl/