Verzekerd van de beste behandeling bij de fysio in Oosterhout of Waalwijk

Bij de fysio in Oosterhout of Waalwijk bent u verzekerd van de beste behandeling. Dat komt doordat de therapeuten die er werken geregistreerd zijn bij het kwaliteitsregisters van het KNGF. Daarnaast is de praktijk van FysioProfit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk FysioProfit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in Oosterhout of Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

Een eerste afspraak bij uw fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout

Komt u voor de eerste keer naar FysioProfit? Dan wacht u even in de wachtkamer en vervolgens beginnen we met het behandeltraject. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan. FysioProfit is voor de regio Waalwijk en Oosterhout ideaal om opnieuw te revalideren, hier wordt u door een goed traject begeleid en voelt u vanaf uw eerste afspraak al onze goede en persoonlijke begeleiding.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Bij een professionele fysiotherapeut heeft u de garantie op een goede behandeling. Samen met u wordt gewerkt aan het behalen van uw lichamelijke doelen. Eerst wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor fysio in Waalwijk of Oosterhout kunt altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProfit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.