Kenteken overzetten: officieel eigenaar van het voertuig

Door het overzetten van een kenteken wordt u officieel eigenaar van het voertuig dat u aangeschaft heeft. Bij een erkend bedrijf krijgt u altijd een tenaamstellingsverslag mee nadat de auto op uw naam is gezet. Dit verslag is het schriftelijke bewijs dat het voertuig daadwerkelijk van u is. Mocht u de auto ooit weer willen verkopen, dan heeft u dit bewijs weer nodig. Tijdens het proces van kenteken overzetten kunnen gespecialiseerde monteurs desgewenst een gratis kilometercheck uitvoeren. Op die manier weet u zeker dat de kilometerstand klopt. Een erkend autobedrijf is ook de ideale plaats om een skikoffer, bagagebox of sneeuwkettingen te huren.

Bagagebox, skikoffer en sneeuwkettingen huren tegen een scherpe prijs

Wilt u tegen een scherpe prijs een skikoffer, bagagebox of sneeuwkettingen huren? Dan kiest u voor de service van een specialist. Een autobedrijf, waar u bijvoorbeeld ook een kenteken kunt laten overzetten, verhuurt diverse producten tegen een aantrekkelijke prijs. Zodoende kunt u voor weinig kosten extra bagageruimte of extra veiligheid regelen voor uw vakantie. De koffers, boxen en sneeuwkettingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U heeft dus volop keuze als u sneeuwkettingen, een skikoffer of bagagebox wilt huren.

Weer veilig de weg op door sneeuwkettingen te huren

Door sneeuwkettingen te huren bij een specialist kunt u weer veilig rijden. Of u nu naar Frankrijk op wintersport gaat of in Nederland de besneeuwde weg op moet. Niet alle sneeuwkettingen passen op iedere band. Daarom is het fijn als u een keuze heeft uit verschillende soorten kettingen. Kies de sneeuwketting die het beste bij u auto past en dan kunt u binnen de kortste keren weer gaan rijden. U kunt ook een bagagebox of skikoffer huren voor het geval u over extra bagageruimte wilt beschikken. Ten slotte is het autobedrijf ook gespecialiseerd in het overzetten van een kenteken.