Al eens van een tuinschilderij gehoord?

Als je antwoord nee is, dan is het dringend tijd om de pareltjes van tuinposter.nl te ontdekken. Wil je tegen een zacht prijsje je tuin een volledig nieuwe uitstraling geven, dan zit je met een tuinschilderij gebeiteld! Met een keuze uit meer dan 7.000 afbeeldingen, vind je ongetwijfeld de perfecte foto voor op jouw tuinposter.

 

Een helemaal op maat afgewerkt tuinschilderij

Wil je eens wat anders dan planten en wil je die blinde muur die je al enkele jaren irriteert eindelijk aanpakken? Dan is nu het moment gekomen. Surf vandaag nog naar tuinposter.nl en ontdek alle kleurrijke afbeeldingen. Een zonovergoten strand, de jungle of misschien wel een luipaard? Je zegt het maar, ongetwijfeld vind je er fantastische afbeeldingen van. De drukkwaliteit is perfect en de beelden zijn zo scherp dat je elk haartje kan zien. Ook op grote formaten trouwens! Die afmetingen bepaal je bovendien grotendeels zelf, want je bent helemaal niet gebonden aan standaardformaten. Je geeft de afmetingen in op de site en het tuinschilderij wordt perfect op maat geleverd. Als dat geen service is, je hoeft er nog geeneens de zetel voor uit.

 

Een echte blikvanger

Je kan je tuinschilderij natuurlijk tegen een blinde muur hangen en deze zo aan het zicht onttrekken, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Met het juiste frame maak je van je tuin in geen tijd een blikvanger. Zo komt een buitenschilderij of muurposter in elke tuin tot zijn recht. Deze frames bestel je simpelweg mee bij je buitenschilderij en het frame past dus steeds perfect. Op zowel de bevestigingssystemen als op de foto’s krijg je een stevige garantie. Deze zal je waarschijnlijk niet nodig hebben, maar het geeft alleszins vertrouwen. Maar liefst drie jaar garantie op verkleuring en nog langer op het frame, daar kan je zeker van zijn.

 

Heel wat klanten rekenen op Tuinposter.nl

Al meer dan 10 jaar is tuinposter.nl dé specialist in tuinposters, buitenschilderijen en tuinschilderijen. Heel wat uitstekende referenties van klanten bewijzen dit en elke dag komen er nog klanten bij. Deze referenties kan je overigens op de site terugvinden, waar heel wat tevreden klanten al een reactie hebben achtergelaten.

Surf vandaag nog naar tuinposter.nl en laat je overtuigen door de prachtige foto’s die je daar vind. Vind je toch niets naar je zin, wat quasi onmogelijk is, dan is er nog een alternatief. Je kan immers ook voor dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden je eigen foto uploaden. Deze wordt dan in dezelfde perfecte kwaliteit op je tuinschilderij gedrukt. Zo geniet je van je unieke foto, waar vast en zeker over gesproken zal worden.

Bestel nu je supervoordelig tuinschilderij en je bent helemaal klaar voor de aankomende lente. Laat het jaren genieten van je muurposter maar beginnen!

http://www.tuinposter.nl