Lean Green Belt, omdat supply chain management een vak apart is

Wanneer u uw vaardigheden omtrent supply chain management wilt verbeteren, kan Lean Green Belt een waardevolle aanvulling op uw huidige kennis en kunde zijn. Uiteindelijk is het ook mogelijk om een volledige certificering te halen voor de Lean management methode. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

Lean Green Belt is de manier om uw kennis uit te breiden. Kies dan echter wel voor een erkend opleidingsinstituut zodat u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Met Lean Green Belt management kunt u uw bedrijfskundige en logistieke processen optimaliseren

Supply chain management is in de industrie erg belangrijk. Wanneer dit proces soepel verloopt werkt het bedrijf efficiënter. Lean Green Belt is een manier om hier beter in te worden. Het is dan ook een goed idee om een deskundig adviesbureau, dat gespecialiseerd is in Lean Green Belt management, in te schakelen voor het optimaliseren van de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.