Dak en vloer coaten op milieuvriendelijke wijze

Net als vele andere bedrijven, hechten bedrijven die een dak of een vloer coaten waarde aan milieuvriendelijkheid. Het is tegenwoordig een belangrijk onderwerp in de bedrijfsvoering van ondernemingen. Zo wordt er goed op gelet dat milieuvriendelijke middelen worden gebruikt. Deze zijn steeds vaker biologisch afbreekbaar. Daarnaast streven steeds meer reinigingsbedrijven ernaar om aan de strengste milieueisen te voldoen, zo ook bij het coaten van vloer en dak. Dit resulteert in een zeer milieubewuste aanpak dat toch een uitstekend resultaat oplevert. Als u twijfelt hoe u het coaten van een dak of vloer het beste kunt aanpakken zonder het milieu te belasten, kunt u altijd advies inwinnen bij een specialist in industriële reiniging.

Dak en vloer coaten tegen gunstige tarieven

Het is begrijpelijk dat u uw vloer of dak wilt laten coaten tegen een niet al te hoge prijs. Daar tegenover wilt u wel kwaliteit zien. Dat is mogelijk. Ga op zoek naar een specialist die reinigingsdiensten, zoals silo onderhoud of het coaten van een vloer en/of dak, tegen gunstige tarieven aanbiedt. Door efficiënt te werken hoeft het coaten van een vloer of dak helemaal niet veel te kosten. Een specialist in industriële reiniging kan u dit laten zien. En u krijgt toch altijd de beste kwaliteit. Voor iedere situatie is een passende oplossing en de kwaliteit wordt altijd gewaarborgd.

Op professionele wijze dak en vloer laten coaten

Het coaten van een dak of vloer laat u liever aan de specialist over. Het is namelijk een vak apart. Dak coaten en vloer coaten zijn standaard werkzaamheden wanneer een nieuw gebouw wordt opgeleverd. De vloer en het dak worden als het ware van een kunststoflaag voorzien. Men kan kiezen voor verschillende soorten coatings. De keuze is afhankelijk van diverse factoren. Zo zal men moeten kijken naar decoratieve wensen, maar ook de benodigde functionaliteit en fysieke omstandigheden. Een coating bestaat uit twee componenten. Vaak gebruikt men Epoxy coatings, die bestaan uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Er is een gladde en grove variant. Epoxy coating heeft veel voordelen, zo is het waterdicht, naadloos en zwaar belastbaar. Laat u altijd eerst goed adviseren voordat u begint met het coaten van dak of vloer.