Waar laat je een almanak of jubileumboek drukken?

Het is een leuk idee om als studievereniging een speciaal jubileumboek uit te geven wanneer er iets te vieren is, bijvoorbeeld het aantal jaren dat de studievereniging bestaat. Is er een jaar niets te vieren, dan is het alsnog leuk om een almanak uit te geven voor alle leden. Wanneer je als studievereniging een almanak laat drukken of maken doe je dit bij een bedrijf dat staat voor kwaliteit. Belangrijk is dan vooral dat ze luisteren naar je wensen en behoeftes op het gebied van het maken van de almanak van jouw studievereniging. Misschien wil je wel specifieke kleuren toegevoegd hebben aan de kaft, een professioneel bedrijf gaat dan geen obstakel uit de pad. In Breda is er een bedrijf genaamd Het Uitgeefhuis dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het maken en drukken van bijvoorbeeld een jubileumboek of jaarboek. Zij denken graag mee met jouw wensen en werken vlot en netjes, zo zorgen ze ervoor dat ze jouw almanak drukken of maken op een hoogstaand niveau.

Ga terug in de tijd met een jubileumboek

Stel je eens voor. Over een aantal jaar, lang nadat je je studie achter de rug hebt kom je in een oude doos een boek tegen: het jubileumboek van je studievereniging. Hoe leuk is het om al die oude foto’s en teksten terug te zien, zodat je in gedachten deze mooie tijden weer kunt herleven? Alhoewel je al jaren niet meer gedacht heb aan dat moment staat alles je nog scherp voor de geest, een geweldige ervaring toch? Dit is ook een van de redenen dat veel instanties, bedrijven of personen ervoor kiezen om een jaarboek te laten maken van een bepaald speciaal jaar. Voor studentenverenigingen geldt dit hetzelfde, alleen laten zij een almanak maken of drukken. Wanneer je dit doet wil je wel een product dat jarenlang meegaat, dan is het belangrijk om dit te doen bij een professional. Een bedrijf in Breda genaamd Het Uitgeefhuis is dit zeker!

Maak het gedenkwaardig, laat een almanak maken

Wil je met je studievereniging een jubileumboek of almanak uit gaan geven? Dan is het van belang dat dit met goede kwaliteit gedrukt is. Zo ziet het geheel er namelijk er professioneel uit. Zodoende ben je verzekerd van kwaliteit en heb je een herinneringsboek die duurzaam is en jarenlang mooi blijft. Wanneer je ervoor zorgt dat je studiejaar gedenkwaardig wordt wil je natuurlijk ook een bepaald product wat ervoor zorgt dat je altijd herinnerd wordt aan je leuke studententijd. Zodoende heb je een tastbare emotie op papier! Maar niet alleen voor het laten maken of drukken van een almanak kan je terecht bij de professional op het gebied van drukken. Een jaarboek of jubileumboek kunnen zij ook op creatieve manier maken, zo heb je een onderscheidend aandenken voor je reünie of voor bijvoorbeeld het 25-jarig bestaan van jouw vereniging!