Bij een tractor kopen betaalt u ook nieuw niet te veel

Wist u dat een MF tractor vaak al tegen een erg scherpe prijs te koop wordt aangeboden? Wel is het hierbij belangrijk om voor het juiste model te kiezen wanneer u een MF tractor gaat aanschaffen. In de showroom van Jan Peters & Zonen vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

Bij de expert staat altijd een MF tractor te koop die past bij uw wensen!

Lijkt het u wel wat om een tractor te kopen bij Jan Peters & Zonen? Dan zijn er wel een aantal zaken waar u van tevoren rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om te beslissen of u een nieuwe of juist een tweedehands tractor wilt kopen. En gaat u de tractor vooral gebruiken voor landbewerking of voor lichter werk, bijvoorbeeld in de fruitteelt? Wat is uw budget? Heeft u nu al een tractor of gaat u er voor de eerste keer een kopen? Dit zijn allemaal vragen waarvan het antwoord uw uiteindelijke keuze bepaald. Kom daarom eens langs bij Jan Peters & Zonen voor een advies op maat. Deze expert in Dreumel heeft alle modellen van de MF tractor te koop staan en heeft ook regelmatig tweedehands modellen in de aanbieding.

Nieuwe MF tractor te koop; leer wat meer dan 160 jaar ervaring doet

Heeft u een bedrijf in de landbouw? Dan heeft u zo nu en dan een nieuwe tractor nodig. Wel is dit vaak nogal een investering. Dit geldt al helemaal als u de tractor nieuw wilt gaan kopen. Dan kiest u natuurlijk voor een MF, Massey Ferguson, tractor die te koop staat bij Jan Peters & Zonen. Deze specialist handelt al jaren in MF tractoren en 160 jaar aan innovatie en ervaring hebben gezorgd voor machines die hun weerga niet kennen. Of u nu een tractor nodig heeft voor het zware werk, of voor lichtere klussen, bij deze aanbieder vindt u precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf!