Maak uw avond onvergetelijk in een restaurant in Oss

Bij De Nieuwe Wereld in Oss vindt je vakmanschap dat wordt beoefend door mensen met passie voor het restaurant vak. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

In het weekend uiteten is wat veel mensen doen, maar waarom niet een keertje doordeweeks genieten van het lekkerste eten dat wordt gemaakt van de lekkerste recepten? Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje! Je kunt eenvoudig je tafel online reserveren.

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Op elk moment van de dag kun je bij een restaurant in Oss terecht. Je kunt er een kopje koffie drinken, genieten van een lunch of een heerlijke maaltijd van de beste ingrediënten nuttigen. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.