Training omgaan met agressie: goed inspelen op agressie én het bespreekbaar maken

Hoe zit jij als persoon in elkaar? En hoe reageer je op agressie en hoe ga je ermee om? Dat zijn vragen die allereerst beantwoord moeten worden tijdens een training omgaan met agressie. Welke gedachten en interpretaties vormen zich rondom de agressie? Moeten de eigen patronen worden doorbroken om met een ander perspectief naar de agressie te kunnen kijken? Op welke manier kan je je eigen spanning hanteren en gebruiken? Dit zijn allerlei belangrijke aspecten waar naar gekeken wordt tijdens de training omgaan met agressie bij PW Consultancy. Het is nog zinvoller om situaties te herkennen zodat je hier tijdig op in kan spelen en de mensen om je heen kan helpen met hun agressie. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat je agressie bespreekbaar kan maken.

Voordelen van de training omgaan met agressie

Hoe ga jij om met agressie? Dat kan heel moeilijk zijn. Daarom kun je een training omgaan met agressie volgen bij PW Consultancy, waar je de vaardigheden ontwikkelt die jij nodig hebt. De training wordt alleen gegeven aan mensen die bewust voor deze training gekozen hebben. Zij zullen dus allen gemotiveerd zijn en echt willen leren hoe zij met agressie om kunnen gaan. Tijdens de training worden er allerlei thema’s behandeld waardoor er kennis gemaakt wordt met verschillende situaties. Een training omgaan met agressie is ook zeer geschikt voor het bedrijfsleven. Hoe om te gaan met agressie op de werkvloer. Vaak wordt er niet bij stilgestaan totdat er echt een situatie ontstaat waar agressie aan de orde komt.

De werkwijze van de training omgaan met agressie

Volg jij binnenkort een training, cursus of traject omgaan met agressie? Met de deskundige werkwijze van PW Consultancy weet je zeker dat de cursus helemaal op jou aansluit. Agressie hoort eenmaal bij mensen en bij het verdedigen van belangen. Iedereen zal hier wel eens mee te maken krijgen. Het traject begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waar wordt besproken wat de tijdinvestering is per persoon per groep en wat de belangrijkste doelen zijn. Bij alle trainingen kan er gebruik gemaakt worden van acteurs en co-trainers om zo een situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. PW Consultancy werkt samen met freelance trainers en acteurs waardoor er scherpe tarieven aangeboden kunnen worden.