Specialist hanteert persoonlijke benadering bij advies over pachtcontract

Bent u bekend met het opstellen van een pachtcontract? Dit is verplicht wanneer u landbouwgrond gaat verpachten en wanneer u gaat pachten. Als het om pachten of verpachten gaat, is elke situatie weer nét iets anders. Geen enkel pachtcontract is dan ook hetzelfde. Om deze reden kunt u bij een deskundig bureau, genaamd Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau, altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Zo kijken zij naar uw persoonlijke situatie bij het advies dat ze u geven. Op deze manier helpen zij u het pachtcontract op de best mogelijke manier op te stellen. Dat is wat dit adviesbureau uniek maakt.

Wat gebeurt er nadat het pachtcontract is opgesteld?

Het opstellen van een pachtcontract is de eerste stap die u neemt bij het pachten of verpachten van landbouwgrond. Dit kunt u zelf doen. Maar om er zeker van te zijn dat alles correct is, kunt u de snelle service van Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau inschakelen. Nadat het pachtcontract is opgesteld bent u er echter nog niet. U moet dit contract namelijk indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zij toetsen vervolgens of het pachtcontract voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Is het contract goedgekeurd? Dan is de pacht rond en kunt u beginnen met het pachten of verpachten van het land.

Begeleiding bij pachten en verpachten van land: advies over het pachtcontract en de -wetgeving

Als u overweegt een stuk landbouwgrond te pachten of verpachten, schakelt u een specialist in. Deze specialist heeft verstand van pachtzaken en is u graag van dienst. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om in zee te gaan met een ervaren en deskundige partner zoals Bogers Juridisch Agrarisch Adviesbureau. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het opstellen van het pactcontract, wat verplicht is bij het sluiten van een pachtovereenkomst. Ook kunnen zij u alles vertellen over de wetgeving die geldt bij het pachten en verpachten van land. Door een adviesbureau in de arm te nemen hoeft u al deze zaken niet zelf uit te zoeken. Hiermee bespaart u enorm veel tijd en kunt u zich focussen op uw bedrijfsvoering.