ABNY
Image default
Gezondheid

Maatwerk fysiotherapie in Amsterdam Oost, Ijburg,en Zeeburg

Eelman Fysiotherapie biedt fysiotherapie in de regio Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg. Maak direct een online een afspraak voor een maatwerk behandeling!

Fysiotherapie in Amsterdam nabij de Zeeburgerdijk kan het beste worden onderhouden door Fysiotherapeut Eelman. Eelman Fysiotherapie is gelegen in de buurt van de Amsterdam Dapperbuurt en biedt vanuit zijn praktijk aan de Cruqiuskade professionele fysiotherapie aan.

Bij Fysiotherapie Eelman behandelen we de meest uiteenlopende aandoeningen. Wij bieden onze diensten aan alle patiënten met pijnklachten, preventieve (sport)behandelingen, voor post-operatieve revalidatie (bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie) en blessures aan. Het team van fysiotherapeuten is expert in gezondheid en werkt zowel preventief als curatief. Dit betekent dat wij jou direct kunnen behandelen bij blessures, ter voorkoming van blessures en met gezondheid bevorderende behandelingen.

Eerlijke en betrouwbare fysiotherapie in Amsterdam Zeeburg 

Eelman is een fysiotherapeut die professionele, vakkundige en persoonlijke fysiotherapie aanbiedt in de regio Rietlanden. In plaats van u zo vaak mogelijk te zien is mijn streven om binnen 8 behandelingen u dermate geholpen te hebben dat u zelf verder kan. Dit kan dankzij het bieden van maatwerk. Ik heb als fysiotherapeut Iin de gezondheidszorg, sportzorg, fitness en massagetherapie in Amsterdam Zeeburgerdijk gewerkt. Door deze ervaringen heb ik een breed en vernieuwend beeld gekregen.  Mede daarom ben ik gestart met mijn eigen praktijk in het Oostelijk havengebied.

Als fysio in Amsterdam Oost willen we online goed vindbaar worden

Als fysiotherapeut in Amsterdam Oost probeer ik zo veel mogelijk mensen te bereiken. Deze bereik ik door mee te gaan in het online tijdperk. Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen om online ook een goede performance neer te zetten. Eelman Fysiotherapie zet zich in om een uitgebreid bestand aan online hulpmiddelen te ontwikkelen en te implementeren waaronder video’s en teksten. Deze gaan met name over de oefeningen die ik tijdens mijn behandelingen laat uitvoeren. Dit zodat de client alle kennis en middelen heeft om zelf aan zijn of haar klacht te werken en goed resultaat te halen.

 

Maakt gerust direct online een vrijblijvende afspraak, wij bieden jou graag onze professionele hulp en kennis aan ter verbetering van jouw gezondheid en welzijn. Wij hebben ruime openingstijden en zijn maandag t/m vrijdag open tussen 08:00 en 20:00 en zaterdag van 08:00 t/m 14:00.

Om ons direct telefonisch te bereiken bel je naar 06-18023564. Ons adres is:

 Eelman Fysiotherapie, Qruquiusweg 96H, 1019 AJ Amsterdam

 

 

https://eelmanfysiotherapie.com