Zonnescreens zijn ook geschikt voor binnen in uw huis in Leiden

Zonnescreens zijn niet alleen voor buiten, maar ook binnen in uw woning van groot belang. Als de zon de hele dag op uw meubilair staat te schijnen, is de kans groot dat de meubels op den duur gaan verkleuren. Zelfs door de ramen komen de zonnestralen waardoor uw bank aangetast kan worden. U wilt natuurlijk niet dat dit verergerd wordt. Sundesign weet wel raad. Binnen zonwering is de oplossing om uw bank en ander meubilair te beschermen tegen verkleuring door de zon. Binnen het brede assortiment van deze specialist vindt u zo’n 10 merken waaronder de welbekende merken zoals Luxaflex en Verosol. Uiteraard worden de zonnescreens voor in uw woning in Leiden op maat geleverd zodat deze precies voor uw raam passen.

Onderhoud uw zonnescreens in uw woning in omgeving Leiden goed

U wilt toch zeker ook zo lang mogelijk profijt hebben van de zonnescreens die u heeft laten installeren in uw woning in Leiden? Dan hebben we voor u de gouden tip: laat ze regelmatig onderhouden. Heeft u bijvoorbeeld gepoedercoate zonwering? Dan is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens in de omgeving van Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.

Voordelen van Zonnescreens in de vorm van rolluiken voor uw woning in Leiden

Weet u al alles over de voordelen van zonnescreens? Het zijn er heel wat. Dat geldt al helemaal als u de zonnescreens laat installeren in de vorm van rolluiken. Om te beginnen, zijn deze zonneschermen erg functioneel. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat de zon tegengehouden wordt, maar het houdt ook de warmte binnen en het werkt inbraakwerend. Of te wel, een win-win- situatie. Kies uw favoriete kleur die precies in het interieur van uw woning past en kies daarbij de wijze van bediening. Zo kunnen de rolluiken op afstand bediend worden met een speciale afstandsbediening om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Komt u eens langs bij Sundesign. Hier kunnen zij u namelijk alles vertellen over de zonnescreens voor uw woning in Leiden.