Meer dan alleen Tempur producten zijn in de aanbieding bij speciaalzaak

Bij Horsten Slaapcomfort kunt u terecht voor meer dan alleen Tempur producten in de aanbieding. Ook voor slaapsystemen, linnenkasten, boxsprings, commodes en nachtkastjes bent u aan het juiste adres. Oftewel, alles voor een compleet ingerichte slaapkamer! Daarnaast vindt u in het assortiment van deze speciaalzaak alleen de beste merken. Denkt u hierbij aan topmerken als Pullman, Ubica, Wiemann, Sealy en Velda. Bent u van plan om naar de showroom in Waspik te komen? U kunt online alvast het aanbod bekijken, zodat u goed voorbereid de showroom bezoekt. Hier staan de servicegerichte medewerkers al op u te wachten om u kennis te laten maken met gezond en betaalbaar slaapcomfort en de Tempur aanbieding.

Laagste prijsgarantie bij de Tempur aanbieding

Gaat u verhuizen en vergt de nieuwe woning een nieuwe slaapkamer? Of wilt u uw huidige slaapkamer verbouwen? Dan wilt u natuurlijk een specialist vinden die betaalbaar slaapcomfort biedt. Daarom kiest u voor Horsten Slaapcomfort. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een slaapkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan boxsprings, ledikanten, lattenbodems en matrassen. Maar ook wat meubels betreft heeft u ruime keuze. Van linnenkasten tot commodes en van nachtkastjes tot schuifdeurkasten. En dat allemaal met de laagste prijsgarantie. Daarnaast ook vindt u er een uitgebreid aanbod Tempur producten in de aanbieding.

Betaalbaar slaapcomfort dankzij de Tempur aanbieding

De speciaalzaak op het gebied van betaalbaar slaapcomfort. Dat is Horsten Slaapcomfort. Om u dit te garanderen heeft deze speciaalzaak regelmatig een leuke aanbieding. Nu is er een Tempur aanbieding gelanceerd waarbij u maar liefst 50% korting op het tweede artikel krijgt. Dat is nog eens voordelig winkelen. Zo ontvangt u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is waar deze speciaalzaak dan ook voor staat. Naast matrassen vindt u hier ook slaapsystemen, linnenkasten en comfortabele boxsprings. Ook biedt deze specialist een speciaal assortiment seniorencomfort aan. De deskundige specialisten van Horsten Slaapcomfort kijken graag samen met u naar uw slaapstijl en wensen om zo de beste Tempur aanbieding te kunnen geven.