Op deze manier houdt u uw relaxstoelen het best schoon

Relaxstoelen kunnen een redelijke investering zijn. Wanneer u er een aanschaft is het logisch dat u er lang van wilt kunnen genieten. We hebben goed nieuws voor u: relaxstoelen hebben een lange levensduur, mits u ze goed onderhoudt. Zo zijn er een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Om te beginnen, zorg ervoor dat de stoel niet in direct zonlicht staat. Zo voorkomt u dat de stof verkleurt. Wees voorzichtig met scherpe gespen, huisdieren, speelgoed en ringen in de stoel. Meer tips? Breng dan eens een bezoekje aan Pluijm Relaxstoelen.

Relaxstoelen bieden het ultieme comfort

Ervaar zelf het comfort met een relaxstoel van Pluijm Relaxstoelen. Nadat u een stoel van de specialist heeft geprobeerd, wilt u nooit meer anders. Ze verkopen relaxstoelen in verschillende modellen die stuk voor stuk heerlijk zitten. Elke relaxstoel heeft zo zijn eigen comfortfuncties en kunt u ofwel manueel of wel door motoren verstellen. Heerlijk achteroverleunen in de stoel en met de voetjes omhoog, een relaxstoel biedt u er alle mogelijkheid toe. Wij stellen voor om de comfortabele stoelen van Pluijm Relaxstoelen gewoon eens te gaan uitproberen. Wedden dat u er niet meer uit op wil staan?

Relaxstoelen volledig zelf samen te stellen bij de specialist

Comfort is als smaak, het is bij iedere persoon anders. Wat de ene persoon comfortabel vindt, vindt de ander weer helemaal niets. Daarnaast is het ook belangrijk dat de relaxstoelen precies het juiste formaat voor uw lichaam zijn. Wilt u ook genieten van optimaal comfort? Laat dan relaxstoelen op maat maken door Pluijm Relaxstoelen. U kunt uw stoel compleet zelf samenstellen. Om te beginnen kiest u het ontwerp uit meer dan 100 relaxstoelen en 35 sta-op stoelen. Kies uit zorgstoelen, comfortstoelen en moderne stoelen. Vervolgens past u dit ontwerp geheel naar eigen wens aan. Zo kunt u helemaal zelf de stof, kleur, formaten en specificaties van de stoel uitkiezen. Kiest u ook voor ultieme ontspanning in op maat gemaakte relaxstoel?